Αν αυτό που βλέπουμε είναι η δουλειά των διακοπών, καλοδεχούμενη

Κώστας Πετρωτός24 Ιανουαρίου 2022

Εχοντας πρόσφατη την εικόνα του αγώνα με την ΑΕΚ στο μυαλό, πολλοί δεν περίμεναν την χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ.

Κυρίως σε ό,τι αφορά στην συγκέντρωση που είχε ο ΠΑΟΚ και την αποτελεσματικότητα στις στημένες φάσεις. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ξεχάσει πόσο σημαντική βοήθεια είχαν δώσει στον ΠΑΟΚ στην χρονιά του αήττητου νταμπλ τα γκολ με κομπίνες από στημένες φάσεις, είτε μιλάμε για κόρνερ, είτε για φάουλ. 

Στο Πανθεσσαλικό, ο Δικέφαλος πέτυχε δύο γκολ από κόρνερ, κάτι που δεν το είχαμε συνηθίσει φέτος και αν στο δεύτερο με τον σάστρε μπορούμε απλά να εξάρουμε την οξυδέρκεια του Ισπανού να κινηθεί μπροστά από τον αντίπαλό του και να βάλει το πόδι του, στην φάση του 0-2, υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο: η επιστροφή του σκόρερ Ινγκασον. 

Όλοι θυμόμαστε πόσο μεγάλη βοήθεια είχε δώσει στο σκοράρισμα πέρυσι ο Ισλανδός και φυσικά το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ματς που είχε σκοράρει για τελευταία φορά, το clasico με τον Αρη. Το ότι χθες ο Ινγκι πέτυχε το πρώτο φετινό τέρμα, σε φάση ξεκάθαρα δουλεμένη στην προπόνηση, με τον Κούρτιτς να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι και τον ίδιο στο δεύτερο, είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε ως προίκα για τη συνέχεια.

Γενικότερα το ματς με την ομάδα του Βόλου είχε να προσφέρει μόνο θετικές ειδήσεις για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Πλην του πρώτου γκολ στην σεζόν του Ινγκασον, ντεμπούτο με γκολ του Σάστρε, πρώτο γκολ μέσα στο 2022 για τον βασικό φορ της ομάδας, Τσούμπα Ακπομ και-επιτέλους-μία καλή εμφάνιση από τον Μιτρίτσα. 

Δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο πέρα από το να υπερθεματίσουμε στα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος και από την ώρα που η ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην φάση των ομίλων του Conference League. Αν όλα αυτό που βλέπουμε είναι αποτέλεσμα του επιπλέον χρόνου που βρήκε ο ΠΑΟΚ για δουλειά, τότε έχουμε πολλά καλά πράγματα να δούμε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.