Αν αποκλειστεί από την Μποέμιανς, θα είναι σα να δίνει... δώρο τον Τζόλη

Δημήτρης Κανελλάκης10 Αυγούστου 2021

Με την υπόθεση Τζόλη και τις διαπραγματεύσεις για την μετακίνησή του στη Νόριτς να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα της ομάδας, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την αυριανή ρεβάνς με την Μποέμιανς για το Conference League.

Όσο κι αν ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους στο θέμα Τζόλη και να μην αποπροσανατολιστεί από τον μεγάλο στόχο που είναι, ασφαλώς, να περάσει το εμπόδιο των Ιρλανδών και να προχωρήσει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία συμμετέχει, αυτό δεν είναι εύκολο.

Είναι τεράστιο θέμα, και για τον ΠΑΟΚ και για τον Τζόλη και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα παιδί σε τόσο μικρή ηλικία, έχοντας παίξει ελάχιστα στην Super League 1, χωρίς να έχει «δειγματιστεί» ιδιαίτερα μέσω ευρωπαϊκών παρουσιών με την ομάδα του ή συμμετοχών στην εθνική ανδρών, να ετοιμάζεται για το άλμα στην Premier League και μάλιστα με τόσα πολλά χρήματα (εφόσον ισχύουν τα 12-13.000.000 που ακούγονται και ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 15%)

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, έτσι όπως τα κατάφερε την περασμένη βδομάδα ο ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο, έχει αναχθεί σε τεράστιας σημασίας ζήτημα και η ρεβάνς με τους Ιρλανδούς.

Διότι τι να το κάνεις, αν το εστιάσουμε στο οικονομικό, να δώσεις τον Τζόλη στη Νόριτς και να πάρεις αυτά τα χρήματα που προαναφέρθηκαν και να αποκλειστείς από την Μποέμιανς, να βιώσεις τον εξευτελισμό που ήδη βίωσαν ΑΕΚ και Άρης, αλλά να χάσεις και πάνω από 10.000.000 ευρώ έσοδα.

Θα είναι σα να έδωσες τον Τζόλη... δώρο στη Νόριτς, εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Θα είναι σαν να μην εισπράξει ούτε ευρώ ο ΠΑΟΚ, αν από τη μια πουλήσει τον νεαρό επιθετικό και από την άλλη αποκλειστεί από το Conference League, που θα σημάνει απώλεια ενός τεράστιου ποσού.

Αυτή είναι η ψυχρή πραγματικότητα. Αυτή είναι η κατάσταση που καλείται να διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ, ώστε και το πρεστίζ του να μην τραυματίσει περισσότερο και τα οικονομικά του να μην βάλει σε κίνδυνο.

Γι' αυτό είναι... μονόδρομος η πρόκριση, γι' αυτό πρέπει πάση θυσία να βρει τον τρόπο για να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα από τον αγώνα στο Δουβλίνο.

Προκειμένου να μπορεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου να έχει πετύχει κάτι που από οικονομικής πλευράς θα είναι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά και από πλευράς στόχων καθόλου αδιάφορο...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.