Αμυνες για τις παγίδες

Μάνος Χατζάκης21 Φεβρουαρίου 2021

Τα δείγματα είναι ήδη επαρκή και εξάγονται σαφή συμπεράσματα σχετικά με τη συνολική αντιμετώπιση του Αρη από τη διαιτησία στον δεύτερο γύρο, αλλά και τις ποδοσφαιρικές αρχές. Στην Αλκμήνης ξέρουν ότι τους περιμένουν στη... γωνία, όσο η ομάδα διεκδικεί τη δεύτερη θέση.

Στην πρόσφατη τοποθέτησή του στο Metropolis 95,5, ο Ντίνος Μπαλλής έκανε ξεκάθαρα λόγο ότι ο Αρης έχει μπει στο στόχαστρο της διαιτησίας και δικαιούται να νιώθει αδικημένος. Ωστόσο, επειδή η προσπάθεια στο Πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, δεν είναι δυνατόν οι “κιτρινόμαυροι” να συμβιβαστούν με την ιδέα της ομάδας, που αδικείται. Γι' αυτό και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής απευθύνθηκε, μέσω των ερτζιανών, στον Θόδωρο Καρυπίδη, ώστε ο επικεφαλής της ΠΑΕ να πάρει τα μέτρα του.

Η προσπάθεια εντός των τεσσάρων γραμμών -καλώς ή κακώς- είναι σε άμεση συνάρτηση με τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της διαιτησίας και όχι μόνο. Τα μηνύματα έχουν αποδέκτη και ερμηνεύονται αναλόγως. Την ίδια στιγμή, οι βασικοί διεκδικητές της δεύτερης θέσης είναι ισχυρότεροι σε θέματα επικοινωνίας, προστασίας από (μέτριους ή κακούς) διαιτητές και βοηθούς, έχοντας πλεονέκτημα, όσον αφορά τη δική τους οχύρωση από παρόμοιες... κακοτοπιές. Οι δυνάμεις της ΠΑΕ είναι συγκεκριμένες και με τούτες πορεύεται σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.