Αμρ Ουάρντα: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια

Metrosport Team14 Ιουλίου 2021

Το πρωί της Τρίτης ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο για τη δεύτερη ημέρα προετοιμασίας του στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, εκεί όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου στοχεύει στο να συνθέσει τα κομμάτια του Δικεφάλου με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Την προπόνηση επισκίασε ένα επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και του Αμρ Ουάρντα με τον Αιγύπτιο μάλιστα σε δηλώσεις του στην πατρίδα του να υποστηρίζει πως δεν συνέβη τίποτα και πως όλα αυτά αποτελούν ένα ψέμα , κάτι που απέχει από την πραγματικότητα αλλά και τα όσα διεμήνυσε ο προπονητής του Δικεφάλου στους υπόλοιπους παίκτες μετά την εξέλιξη αυτή. 

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο άντρες βρίσκονται... απέναντι

Ο Αμρ Ουάρντα έγινε για πρώτη φορά κάτοικος Θεσσαλονίκης, το 2017 όταν προπονητής  του Δικεφάλου ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς, ωστόσο ο Σέρβος το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον διαδέχεται. Ο ερχομός του έφερε αλλαγές. Μία από αυτές ήταν και ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, που είδε την πόρτα του δανεισμού να ανοίγει και τον Ατρόμητο να του δίνει την ευκαιρία που έψαχνε. 

Αυτή την ευκαιρία ο Ουάρντα την εξαργύρωσε και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να κερδίσει τον Ρουμάνο τεχνικό ωστόσο για ακόμη μια φορά δεν υπήρξε η επιθυμητή συνέχεια. Μπορεί να σκόραρε απέναντι στην Μπενφίκα, μπορεί να έδειξε τα ποιοτικά του στοιχεία στο γήπεδο, ωστόσο για ακόμη μία φορά τα όσα έλαβαν χώρα εκτός των τεσσάρων γραμμών, έφερε σύννεφα πάνω από το όνομα του παίκτη. 

Τα σύννεφα πύκνωσαν όταν ο ιδιόρρυθμος μεσοεπιθετικός δεν βρέθηκε στην προπόνηση των «κομμένων» ανήμερα του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, καθώς ο Λουτσέσκου τον άφησε εκτός αποστολής. Έτσι οι σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ πήγαν στα άκρα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ζήτησε επανειλημμένα συγγνώμη.

Ο Αιγύπτιος τον Ιανουάριο έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με επόμενο σταθμό της καριέρας του ξανά τον Ατρόμητο, ενώ στην πορεία ο ΝΠΣ Βόλος αποτέλεσε το σκαλοπάτι για την επανεκκίνηση της καριέρας του πριν διαβεί ξανά την πόρτα των γραφείων της Τούμπας για την τελευταία του ευκαιρία αυτή τη φορά υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία που βρήκε το «κουμπί» του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.