Αμπουμπακάρ Καμαρά: Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα

Μάνος Χατζάκης05 Αυγούστου 2021

Παίκτης του Αρη θα είναι, εκτός συγκονιστικού απροόπτου, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Θόδωρος Καρυπίδης διεκδικεί εδώ και ενάμιση μήνα τον ποδοσφαιριστή και, όπως όλα δείχνουν, θα καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του και να ολοκληρώσει το μεγαλύτερο ίσως deal στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Το ταξίδι στην Αγγλία αποδεικνύεται καταλυτικό για την κατάληξη της πολύκροτης υπόθεσης, η οποία είχε αρχίσει να εξασθενεί τα τελευταία 24ωρα, μετά την αλλαγή στάσης εκ μέρους της Φούλαμ, που διατηρεί τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή έως το 2024. 

Η αγγλική ομάδα αξίωσε χρήματα, αν και αρχικά επρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο, και κάπου εκεί ο Καρυπίδης ανέλαβε δραστικό ρόλο και ταξίδεψε στο Μεγάλο Νησί. 

Οι πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr αναφέρουν πως ο επικεφαλής της εταιρείας θα δώσει διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στη Φούλαμ, ενώ η μεταγραφή, μαζί με την ετήσια αποζημίωση του Mαυριτανού με γαλλικό διαβατήριο, και την προμήθεια των ατζέντηδων θα ξεπεράσει τα 4-5 εκ. ευρώ! 

Εφόσον επαληθευτούν τα ποσά, η μεταγραφή του Καμαρά θα αποτελέσει την ακριβότερη επί ημερών Καρυπίδη στη νέα ΠΑΕ και γίνεται, ώστε οι “κιτρινόμαυροι” να διεκδικήσουν την κορυφή στο φετινό Πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς δεν ξέχασαν σε κανένα σημείο της μεταγραφικής περιόδου την περίπτωσή του και ο Θόδωρος Καρυπίδης το έβαλε προσωπικό στόχο να τη διεκπεραιώσει πληρώνοντας αδρά, για τον φέρει στο “Κλ. Βικελίδης”.


“Φαβορί” για Μπρόρσον

Εκτός του Καμαρά, η ΠΑΕ είναι κοντά σε συμφωνία και με τον Φραντς Μπρόρσον. Ο σουηδός στόπερ τα έχει βρει στους περισσότερους όρους της συμφωνίας με τους “κιτρινόμαυρους” και στα προσεχή 24ωρα αναμένεται να τελειώσει θετικά και η δική του υπόθεση, ώστε να οριστικοποιηθεί και η ημέρα άφιξής του στη Θεσσαλονίκη. 

Οπως όλα δείχνουν, ο Αρης παίζει... μόνος του στο παιχνίδι της απόκτησης του Σκανδιναβού, ο οποίος έρχεται μετά από φουλ δράση και διψήφιο αριθμών φετινών αναμετρήσεων στα πόδια του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.