Αμπελάς: «Έτσι θα πάει ψηλά ο Άρης, δίκαια φωνάζει για τη διαιτησία»

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Αγαπητός Αμπελάς και αναφέρθηκε στο φετινό Άρη και πως ο σύλλογος θα πάει ψηλά.   

«Μένω μόνιμα στη Ρόδο και ασχολούμαι με τον χώρο της εστίασης και ποδοσφαιρικά είμαι υπεύθυνος της ακαδημίας του Διαγόρα. Ο Διαγόρας άλλαξε ιδιοκτησιακό και έχει άλλες βλέψεις. Μακάρι να πάνε όλα καλά και η ομάδα να πάρει το εισιτήριο για την Σούπερ Λιγκ 1. Το νησί έπαθε μεγάλη ζημιά με τον κορωνοϊό. Τα νησιά ζουν από το καλοκαίρι. Ήταν δύσκολος ο χειμώνας γιατί κουβαλάμε τις ζημιές από το καλοκαίρι. Για όλους είναι δύσκολα», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

Για την εικόνα του φετινού Άρη:

«Μου αρέσει ο φετινός Άρης. Έχει σταθερότητα και ότι διατηρείται εκεί που είναι βαθμολογικά σημαίνει ότι δουλεύει σωστά ο σύλλογος. Μακάρι να μείνει ψηλά και να πάρει το Κύπελλο. Το πιο ρεαλιστικό που μπορούμε να ζητήσουμε είναι το Κύπελλο. Δεν μπορείς από τη μία μέρα στην άλλη να πεις ο Άρης πάει να πάρει το Πρωτάθλημα. Αν συνεχίσει ο Άρης έτσι, θα ανέβει σκαλιά, αλλά πιο ρεαλιστικός στόχος είναι το Κύπελλο. Δεν νομίζω ότι λείπει κάτι φέτος από τον Άρη. 

Έχει καλή ομάδα, ποιότητα, βάθος ρόστερ, αλλά θεωρώ ότι για να πας ψηλά δεν πρέπει να υπάρχει στο λεξιλόγιό σου η ήττα. Έτσι θα πας ψηλά. Ο Άρης φέτος έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Το τιμ δουλεύει καθημερινά και ότι μπορούν θα το διορθώσουν. Από άλλες συνθήκες ο Άρης δεν θα είχε χάσει σε Λαμία και Γιάννενα. Ο Άρης δίκαια φωνάζει για τη διαιτησία. Στο ματς με τον Παναιτωλικό υπήρχε ξεκάθαρο πέναλτι στον Γκάμα και δόθηκε κίτρινη στον Πορτογάλο για θέατρο. Γιατί να μην φωνάξει ο Άρης; Γιατί να γίνει αλλού το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ και στο ματς με τον Άρη να γίνει κανονικά στα Γιάννενα; Γιατί σε κάποιες φάσεις δεν πηγαίνουν να δουν το VAR; Ο Άρης έχει παίκτες με προσωπικότητα και ένας από αυτούς είναι ο Γκάμα. Έχω εντυπωσιαστεί πολύ με τον Σάσα. Μου αρέσει ο Μπερτόλγιο. Έχει Μήτρογλου και Μπρούνο που μπορούν να προσφέρουν. Αν αυτό το πράγμα παντρευτεί σωστά, θα έχει συνέχεια ο Άρης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.