Αμπέλ, τον Τζόλη γιατί τον έβγαλες;

Γιώργος Ζαΐρης25 Ιουνίου 2020

Μετά από τρία άκρως πετυχημένα χρόνια, ο ΠΑΟΚ μένει εκτός διεκδίκησης εγχώριου τίτλου. Φυσικά ο αποκλεισμός του Δικεφάλου χθες κρίθηκε στις λεπτομέρειες αλλά και στις παρεμβάσεις τόσο του Κάιπερς όσο και του Παπαπέτρου. Ειδικά το γκολ του Καμαρά είναι έμπνευση του Παπαπέτρου που επέτρεψε στον Φορτούνη να μπει στο γήπεδο (είχε βγει εκτός λόγω τραυματισμού) τη στιγμή που η μπάλα παιζόταν εκεί μπροστά και ο Γιαννούλης ήταν με την πλάτη. 

Ο ΠΑΟΚ μέχρι το 63' κρατούσε το μηδέν αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους. Ακόμη και στο 1-0, ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία με τον Βαρέλα αλλά ο Σα απέδειξε πόσο καλός τερματοφύλακας είναι και έβγαλε φάσεις που από την άλλη πλευρά ο Πασχαλάκης δεν τις έβγαλε (αν και είχε μια καλή απόκρουση). Ακόμη δεν κατάλαβα γιατί ο Κάιπερς δεν διέκοψε τον αγώνα για να ζητήσει από το VAR να δουν την ανατροπή του Ροδρίγκο. 

Κέρδος από έναν αποκλεισμό ποτέ δεν υπάρχει αλλά ίσως εδώ πρέπει να κάνω μια εξαίρεση και να σταθώ στον Τζόλη που έκανε δυο καλές προσπάθειες απέναντι στον Τσιμίκα, πάλεψε και σίγουρα ήταν πολύ πιο δραστήριος από παίκτες που έχουν πολλές μα πολλές ευκαιρίες. Και δεν κατάλαβα γιατί τον έβγαλε αφού είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που κέρδισε κατά κράτος τον Τσιμίκα. 

Πλέον υπάρχει ο στόχος της 2η θέσης δεν πρέπει κανείς να τον απαξιώσει σε μια χρονιά που ναι είναι αποτυχημένη αν σκεφτούμε ότι πέρσι ο ΠΑΟΚ ήταν νταμπλούχος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.