Αμπέλ, αυτό το σύστημα θέλει... χαφάρες!

Γιώργος Ζαΐρης07 Αυγούστου 2020

Μπορεί ο Αμπέλ Φερέιρα στις δηλώσεις του να είπε πως αυτό το σύστημα αναδεικνύει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του αλλά επιτρέψτε μου να σημειώσω πως αυτό το σύστημα αναδεικνύει και τη γύμνια του ρόστερ στα ποιοτικά χαφ. 

Γιατί πολύ απλά στο φιλικό με τον Ατρόμητο όπου ο ΠΑΟΚ ήταν συνέχεια της μέτριας περσινής ομάδας, μόνο δυο χαφ λειτούργησαν ορθολογικά. Ο Σβαμπ στο πρώτο μέρος και ο Τσιγγάρας στο τελευταίο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους. 

Ο Ελ Καντουρί ήταν σε άλλο γήπεδο και όσο είχε δυνάμεις ο Αυστριακός έπαιζε και για αυτόν. Στο δεύτερο μέρος; Βέρνμπλουμ και Εσίτι απλά ήταν στο γήπεδο. Και επομένως δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι ο Κρέσπο με τον Διαμαντή, δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι ο Μιχάι με τον Μιχαηλίδη. 

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Φερέιρα δήλωσε πως δεν είναι θιασώτης ενός συστήματος και από τη στιγμή που δεν έχει ακόμη στην ομάδα ένα χαφ ποιοτικό, θα πρέπει... χθες να αλλάξει το σύστημα γιατί το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ πλησιάζει! 

Και δεν είχαμε απλά καμπανάκι αλλά τις καμπάνες όλου του Βόλου να χτυπούν μαζί. Τι κρατώ θετικό από το σημερινό ματς; Τον Τσαούση, τον Διαμαντή και τον Τσιγγάρα. Τι με εκνεύρισε εκτός από τους χαφ; Ο Σφιντέρσκι. Η αντίδραση του στο πέναλτι. Δε χρειάζεται να πω κατι άλλο...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.