Αμπατζίδης: «Στα μάτια των παικτών μας έβλεπα πως θα πάρουμε το Κύπελλο» - Νικολαΐδης: «Η θέληση έπαιξε ρόλο»

Metrosport Team08 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκαν ο γενικός αρχηγός του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Αμπατζίδης, και ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Νικολαΐδης, και μίλησαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο Final-4 της Χαλκίδας με αντίπαλο τη Δράμα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Αμπατζίδης: «Ανήμερα των γενεθλίων μου ήταν ο ημιτελικός με τον Δούκα. Κατεβήκαμε στη Χαλκίδα με ένα στόχο να πάρουμε το Κύπελλο, το είχα δηλώσει από την αρχή. Σε κανένα σημείο του αγώνα, αν και βρεθήκαμε πίσω σε καίριο χρονικό σημείο, τα παιδιά πίστεψαν στον εαυτό τους, έβλεπα στα μάτια τους πως ήθελαν το Κύπελλο και το κατέκτησαν με την αξία τους» τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η Δράμα είναι πολύ καλή ομάδα, μαζί με το Αργος είναι από τις καλύτερες επαρχιακές ομάδες, οι άνθρωποι κάνουν καλή και σοβαρή δουλειά, η ομάδα τους έχει καλό υλικό και με κόσμο στην κερκίδα. Και η προσπάθειά τους θα φανεί στο μέλλον.

Τα παιδιά το πήραν το Κύπελλο, εγώ προσπαθώ να βοηθώ. Το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε καταφέρει να έχουμε οικογενειακό κλίμα και είμαστε όλοι μια γροθιά. Πλέον στο πρωτάθλημα μπορούμε να βγούμε και 3οι για να πάμε στα πλέι οφ και να παίξουμε με τον 2ο για να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Όταν κατακτάς ένα στόχο τα πόδια σου είναι πιο χαλαρά, έχεις αυτοπεποίθηση και πας χωρίς άγχος».

Νικολαΐδης: «Αυτός είναι ο 12ος χρόνος μου στον ΠΑΟΚ. Όταν είσαι σε ένα τέτοιο μεγάλο σύλλογο δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από το να κυνηγήσεις το Κύπελλο. Τα δώσαμε όλα, φαινόταν πως τα μάτια μας πως θέλαμε το τρόπαιο και είναι τεράστια επιτυχία που φέραμε ένα τρόπαιο μετά από αρκετά χρόνια. Η Δράμα ήταν μπροστά γιατί ήμασταν πολύ κακοί επιθετικά, δεν μπορώ να πω πως φοβήθηκα και απλά συνειδητοποίησα πως μπορεί να γυρίσει δύσκολα. Μετά από ένα τάιμ άουτ, μετά την κίνηση του κόουτς να ανοίξει την άμυνα και είδα τα παιδιά πως το πίστευαν. Η θέληση που είχαμε μέσα στο παιχνίδι φάνηκε μέσα στο γήπεδο, παρά την κούραση από τον ημιτελικό με τον Δούκα, θέλαμε να το πάρουμε όπως και να έχει. Και με την ΑΕΚ να είχαμε αντίπαλο, εμείς θα το θέλαμε το ίδιο. Ήταν πολύ σημαντικό και για μένα και ευχαριστώ τα παιδιά. Είναι η οικογένειά μου, είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε. Αξίζει σε όλους και όχι μόνο σε μένα. Έχει βοηθήσει πολύ ο Γιάννης, είναι σημαντικό γρανάζι της ομάδας, μαζί με τον Δημήτρη τον Χασεκίδη, έχουν τα ηνία της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.