Αμπατζίδης: «Νικήσαμε με 60.000 μπάτζετ απέναντι σε 1.000.000»

Metrosport Team03 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αμπατζίδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΣΧ Πυλαίας, μίλησε αναφορικά με την μεγάλη επιτυχία του τμήματος χάντμπολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, το πως έφτασαν σε αυτή την επιτυχία αλλά και τους στόχους της επόμενης αγωνιστικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Όταν περάσαμε από τη Δράμα και είχαμε μπροστά μας, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, κανείς δεν περίμενε ότι θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε το Κύπελλο, αλλά κανείς δεν τα παράτησε πριν αγωνιστεί. Πιστεύουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δουλεύουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με τον αρχιτέκτονα της ομάδας μας, τον προπονητή μας. Είναι μία επιτυχία που μπορεί να συγκριθεί με το Ευρωπαϊκό της Εθνικής Ελλάδος το 2004. Από το 2016 και έπειτα, η ομάδα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία, με μία απουσία ενός έτους γιατί δεν υπήρχαν οι πόροι για να αγωνιστούμε στο επίπεδο αυτό αλλά από εκεί και πέρα είχαμε ανοδική πορεία».

Για να προσθέσει: «Η ομάδα αυτή χτίστηκε και φτιάχτηκε από τις ακαδημίες της και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε μετά το πέρας των δύο ετών του κορωνοϊού θα πρέπει να γεμίσουμε τις ακαδημίες με αθλητές, οι οποίοι εν συνεχεία θα απαρτίζουν τη μεγάλη ομάδα».

Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Διαχειριζόμαστε ένα μπάτζετ 60.000 ευρώ, τα οποία μοχθήσαμε για να τα βρούμε με τον Δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη να έχει σταθεί στο πλευρό μας και μας βοηθάει σε όλα. Απέναντι μας είχαμε την ΑΕΚ με το μπάτζετ της να είναι λίγο πάνω από το 1.000.000 κάτι που δείχνει και τη διαφορά στα μεγέθη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.