Αμοιρίδης: «Ο ΠΑΟΚ πήρε το Πρωτάθλημα... ισοπεδωτικά!»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2020

Οι νεάνιδες βόλεϊ του ΠΑΟΚ στέφθηκαν χθες πρωταθλήτριες Ελλάδας και ο Κώστας Αμοιρίδης ως ο μεγάλος υποστηρικτής και αυτού του τμήματος του Α.Σ. ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος και δικαιωμένος για τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο και για την οποία μίλησε σήμερα στο Metropolis 95.5.

«Kάνουμε δουλειά σε μεγάλο βάθος, πιστεύω ότι αυτό το τμήμα θα γράψει ιστορία», είπε ο κ.Αμοιρίδης και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο η γυναικεία ομάδα, η δουλειά γίνεται από τις κορασίδες με ένα τμήμα που υπάρχει και είναι ανταγωνιστική όπως και οι νεάνιδες. Έχουμε αποτελέσματα σε όλο το φάσμα της δουλειάς. Σε αυτήν την προσπάθεια κανένα ταλέντο δεν χάνεται από τη Βόρεια Ελλάδα».

Ο κ.Αμοιρίδης εξήγησε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΟΚ: «Έχουμε κορίτσια από την Κατερίνη, τη Δράμα και άλλες περιοχές. Αν δεν τα παίρναμε κοντά μας θα είχαν χαθεί. Τα παιδιά αυτά είναι σε περιβάλλον ασφαλές και γι' αυτά τα παιδιά από την επαρχία γινόμαστε σαν γονείς τους. Εκτός των πολύ καλών αθλητριών, είναι πολύ καλές μαθήτριες και πολύ καλοί χαρακτήρες. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Γιάννη Χαριτωνίδη και σε όλα τα παιδιά που δουλεύουν. Πήραμε το Πρωτάθλημα και δεν χάσαμε σετ, η ομάδα πάει... ισοπεδωτικά»!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.