Αμοιρίδης: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ευφυής και εργατικός, θα βρει λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν»

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κώστας Αμοιρίδης, οποίος εδώ και χρόνια βοηθάει τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τα τμήματά του, αλλά την ΚΑΕ και την ΠΑΕ ως χορηγός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου και την προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (Σάββατο 3/12): «Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει καλές δυνατότητες και αν η ομάδα παίξει βάσει των δυνατοτήτων της πιστεύω θα κερδίσουμε. Η ομάδα μέχρι στιγμής πηγαίνει πολύ καλά, υπάρχει ομοιογένεια και ψυχολογία, υπάρχει ένα οικογενειακό περιβάλλον. Από αυτή την ομάδα εδώ και χρόνια βλέπουμε καλά πράγματα και μας κάνει υπερήφανους. Είναι μια ομάδα που ξεκίνησε από το πουθενά και έχει ταράξει τα νερά του γυναικείου βόλεϊ, έχει κάνει τους ανταγωνιστές μας να προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι για να μας κοντράρουν. Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει, είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για έναν αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός πιστεύω θα ενισχυθούν για να μας ανταγωνιστούν. Εμείς έχουμε μια ομάδα με ένα πλήρες ρόστερ, θα μπορούσαμε να έχουμε δύο ομάδες, μια να πηγαίνει για πρωτάθλημα και την άλλη να είναι στην τετράδα, οπότε ο προπονητής έχει πολλές εναλλακτικές». 

Για την αποδοχή του κόσμου για όσα προσφέρει: «Θεωρώ παίρνουμε την αποδοχή του κόσμου, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε και καλύτερη, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με τον κόσμο. Γενικότερα με ότι ασχολούμαι προσπαθώ να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο, αν δεν μπορώ να το κάνω η λογική μου είναι "ή κάνεις κάτι καλά ή δεν το κάνεις, αν είναι να το κάνεις μέτρια μην το κάνεις". Δεν είναι δουλειά, δεν είναι επένδυση, είναι προσφορά. Ο Ερασιτέχνης μας είναι ένας από τους πιο υγιής Ερασιτέχνες, όλοι είναι πληρωμένοι, άλλοι Ερασιτέχνες είναι στην αφάνεια, αυτό δεν το λέω με χαρά, αλλά με λυπεί. Ο Θανάσης Κατσαρής βρίσκεται χρόνια στον Ερασιτέχνη, αλλά ο χρόνος δεν νικιέται, θα πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα σιγά σιγά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάποιον άνθρωπο που να μπορεί να το πάρει πάνω του όλο αυτό και να λειτουργήσει όπως το κάνει ο Θ. Κατσαρής, εγώ δεν έχω το χρόνο να το κάνω αυτό».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Η περίπτωση του προέδρου μας είναι αρκετά ιδιαίτερη, με την πολιτική κατάσταση την Ρωσία και με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Παρόλα αυτά εγώ τον  θεωρώ πολύ ευφυή άνθρωπο, εργατικό και νιώθω ήσυχος ότι θα βρει λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν. 

Η ομάδα εκ του αποτελέσματος δεν είναι αυτό που θα θέλαμε, αλλά είναι μια ομάδα υγιής, είναι οικονομικά υγιής και αν χάσουμε μια μάχη δεν πειράζει θα κερδίσουμε τον πόλεμο. Έχει δημιουργήσει κάτι που έχει αρχή, μέση και τέλος. Από την αρχή δουλεύει με επαγγελματικό τρόπο, παίρνει ταλέντα τα αναδεικνύει, είναι ότι καλύτερο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.