Αμάντα Χόλντεν: Βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα της σε ραδιοφωνικό show

Metrosport Team09 Απριλίου 2024

Ποτέ δεν φοβήθηκε να καμαρώσει την απίστευτη σιλουέτα της. Ωστόσο, η Αμάντα Χόλντεν (Amanda Holden) πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα τη Δευτέρα (8/4), καθώς γδύθηκε κατά τη διάρκεια του Heart Breakfast Show. 

Η σταρ με αυτοπεποίθηση, στην ηλικία των 53 ετών πλέον, δεν δίστασε και έδειξε κάθε εκατοστό του σώματός της, καθώς έβγαζε τα ρούχα της για μια... επίδειξη ζωγραφικής, με τους παρουσιαστές του ραδιοφώνου show, Jamie Theakston και Ashley Roberts να τη ζωγραφίζουν.

«Φαίνεται καταπληκτική!», είπε η Ashley, ενώ ο Jamie πρόσθεσε: «Η Amanda είναι στη γωνία του στούντιο χωρίς ρούχα, κάτι που δεν είναι για πρώτη φορά φυσικά».

Καθώς η Amanda παρουσιάστηκε ολόγυμνη, δίχως ρούχα, φαινόταν ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα. Ωστόσο, κάποια στιγμή ο Τζέιμι έσπευσε να βάλει ένα τέλος, καθώς φώναξε «μπορείς να βάλεις μπλουζάκι, γιατί μας αποσπά λίγο την προσοχή;».

Η Amanda αναμφίβολα ήθελε να επιδείξει το μαύρισμά της μετά από το πολυτελές οικογενειακό διάλειμμα στις Μαλδίβες. Η κριτής του Britain's Got Talent μπήκε μάλιστα στο Instagram την περασμένη Πέμπτη για να μοιραστεί τις καλύτερες στιγμές των διακοπών από τον χρόνο, που πέρασε στο νησί της παραλίας, LUX South Ari Atoll.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η Daily Mail, κατά τη διάρκεια της σειράς των κλιπ, που ανήρτησε, η Amanda παρουσίασε την απίστευτη σιλουέτα της, φορώντας ένα πορτοκαλί μπικίνι 120 λιρών από τη Melissa Odabash, καθώς χαλάρωσε σε μια κούνια με φοίνικα. 

Η ραδιοφωνική παρουσιάστρια μοιράστηκε επίσης μερικά στιγμιότυπα από τα βράδια της, που πέρασε με τις όμοιες κόρες της Lexi, 18 ετών, και Hollie, 12, αλλά και με τον σύζυγό της Chris. Φαινόταν, μάλιστα, ότι ήταν το δεύτερο ταξίδι της οικογένειας πίσω στο νησί, καθώς η Amanda υποδέχτηκε με μια πινακίδα 'welcome back' στο κρεβάτι στη βίλα τους, με νερό. Οι βίλες με νερό είναι τα πιο ακριβά καταλύματα στο νησί χάρη στην ειδυλλιακή τους θέα στον ωκεανό, με κόστος άνω των 1.200 λιρών ανά διανυκτέρευση.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσίασή της και το σκηνικό...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.