Αμανατίδης: «Ξένοι επενδυτές ενδιαφέρονται για τη Δόξα»

Metrosport Team29 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Αμανατίδης.

Ο γνωστός μάνατζερ και τεχνικός διευθυντής αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για τη Δόξα Δράμας.

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Αμανατίδης δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον για τη Δόξα: «Υπάρχουν 2 άνθρωποι από το εξωτερικό έχουν εταιρία που θέλουν επενδύσουν στον κλάδο των στερεών τροφίμων και της εστίασης. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να επενδύσουν και στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μου είπαν αν μπορώ να βρω μια ομάδα στην Ελλάδα και να έχω 3-4 λύσεις. Δεν ήταν στοχευμένη η τοποθέτηση ότι θέλουν τη Δόξα. Η δική μου γνώμη είναι ότι έχει ειδικό βάρος ως ομάδα, η ιστορικότητα της τοποθεσίας, ανάδειξη ταλέντων και έχει και πολύ κόσμο. Έτσι ξεκίνησε το ενδιαφέρον το οποίο μετάφερα πρώτα τηλεφωνικώς και μετά εγγράφως. Ζήτησα από την ξένη εταιρία τα έγγραφα για να ξεκινήσει μια σοβαρή αλληλογραφία. Τα χαρτιά μένουν. Τους γνωρίζω καλά. Έχουν χρήματα και ξέρω ότι έχουν δυνατότητες μέχρι ενός σημείου. Από τη στιγμή που θεού να κάνουν δουλειές στην Ελλάδα, το ποδόσφαιρο δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρό».

Γιατί θέλουν να μπουν στο ποδόσφαιρο: «Όταν μια νέα εταιρία θέλει να έρθει στην Ελλάδα, ο καλύτερος τρόπος για να γίνει γνωστή είναι να πάρει μια ποδοσφαιρική ομάδα. Δε θα πω από ποια χώρα είναι για να κρατήσω το πρωτόκολλο. Σε 2-3 βδομάδες οι άνθρωποι θα είναι εδώ και θα μπούμε σε διαδικασία με τη διοίκηση της Δόξας που πρόεδρος είναι ο κ. Καραγιαννίδης».

Για τις καταγγελίες της κ. Μπεναβίδου στο Metropolis 95.5: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν την κατακρίνω και δεν την επικροτώ. Προσωπικά δε με αγγίζουν αυτά. Έρχομαι να μεταφέρω μια πρόταση. Βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα. Αντιπροσωπεύω τους ανθρώπους και αν συμφωνήσουν θα προχωρήσουν. Αν όχι, και πάλι αν μου ζητηθεί να βοηθήσω δε θα πω όχι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.