Έτοιμος ο Μακεδονικός για το ματς με τον Αλμωπό

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2022

Oλοκληρώνει ο Μακεδονικός την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αλμωπό που θα γίνει την Κυριακή (27/11) στις 15.00 στην Αριδαία. Ο προπονητής του Μακεδονικού Γιώργος Αμανατίδης δήλωσε σχετικά: Αυτό τον καιρό είμαστε σε καλό επίπεδο. Σιγά, σιγά βρίσκουμε τα πατήματα μας στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν πρέπει να φύγουμε από τον στόχο μας που είναι ξεκάθαρος, να πηγαίνουμε παιχνίδι, με παιχνίδι». 

Ο κ.Αμανατίδης συέχισε λέγοντας: «Εχουμε μπροστά μας αυτό με τον Αλμωπό που είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν βγάλει η ομάδα το αγωνιστικό πρόσωπο που είχε την τελευταία αγωνιστική δεν έχει να φοβηθεί όχι μόνο τον Αλμωπό αλλά καμία ομάδα». 

Όσο για την εικόνα του Πρωταθλήματος της SL2 ως τώρα: «Είναι δύσκολο Πρωτάθλημα. Ολες οι ομάδες είναι πολύ καλές και κάθε ομάδα έχει τις ιδιαιτερότητες της. Τα φαβορί που λέγαμε όπως ο Πανσερραϊκός, η Νίκη Βόλου, η Λάρισα, η Νίκη Βόλου, η Καρδίτσα, ο Ηρακλής πάλι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες όπως εμείς που κάθε Κυριακή δείχνουμε χαρακτήρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο τίτλος του φαβορί από την άλλη δεν ισχύει αν οι ομάδες αυτές δεν δείχνουν την ανάλογη σοβαρότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.