Αμανατίδης: «Δουλεύουμε σε αυτό, θα έρθει και το γκολ»

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Ο Μακεδονικός συνεχίζει την προσπάθεια του για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 έχοντας μπροστά του δύο εντός έδρας αγώνες με Ηλιούπολη το Σάββατο (28/5) στις 17.00 και Αγροτικό Αστέρα την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Ο προπονητής του Μακεδονικού Γιώργος Αμανατίδης περιέγραψε στο makedonikos.gr τις σκέψεις του:

Είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στη Λάρισα; Πώς αξιολογείς το αποτέλεσμα;

«Όσον αφορά στο κομμάτι της απόδοσης των ποδοσφαιριστών, είμαστε ικανοποιημένοι, ναι. Λίγο δεν είμαστε ικανοποιημένοι στην τελική μας προσπάθεια, στο να τελειώνουμε τις φάσεις σωστά. Από κει και πέρα όμως, τα παιδιά τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που πολύ θέλαμε, τη νίκη, αυτός ήταν ο στόχος. Αλλά και πάλι, η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που μας χαροποιεί μιας και είμαστε ακόμη εντός στόχου».

Ήταν το τέταρτο παιχνίδι της ομάδας όπου δεν καταφέρνει να σκοράρει. Σε προβληματίζει αυτό;

«Είναι ένα θέμα που το συζητήσαμε σήμερα με τα παιδιά στα αποδυτήρια. Σίγουρα προβληματιζόμαστε για να βρούμε λύσεις στο ζήτημα αυτό. Δεν έχουμε το καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις και αυτό μας προβληματίζει αρκετά. Το συζητήσαμε. Θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο αυτήν την εβδομάδα – γιατί όντως δουλεύουμε πάντα για να τελειώνουμε γρήγορα και σωστά τις φάσεις. Και θεωρώ ότι το Σάββατο θα έχουμε επιτυχία στον τομέα αυτό».

Πόσο θα βοηθήσει η πλήρης εβδομάδα που έχετε μπροστά σας για να προετοιμαστείτε ενόψει της επόμενης αναμέτρησης;

«Σίγουρα θα μας βοηθήσει γιατί θα ξεκουραστούν και τα παιδιά. Και επίσης θα γίνει μια πιο αξιολογημένη ανάλυση του αντιπάλου. Αυτό που μας προβληματίζει σε πρώτη φάση είναι ότι ο αντίπαλος άλλαξε προπονητή μετά το τελευταίο του παιχνίδι. Αλλά αυτά από αύριο θα τα δούμε αναλυτικότερα, κάνοντας σκάουτινγκ και στην ομάδα και στον νέο της προπονητή για τον τρόπο που παίζει».

Ο κόσμος του Μακεδονικού έκανε το ταξίδι στη Λάρισα και στήριξε την προσπάθεια σας, τι μήνυμα στέλνεις στους φίλους των «πρασίνων»;

«Είναι συγκινητικό να σε ακολουθεί ο κόσμος στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μας βοήθησε, μας στήριξε, τον ευχαριστούμε πολύ. Σίγουρα, όπως κι αυτοί, έτσι κι εμείς θέλαμε τη νίκη. Αλλά όπως έχω ξαναπεί, δεν παίζουμε μόνοι μας στο ποδόσφαιρο, παίζει και ο αντίπαλος. Θεωρώ ως ότι το Σάββατο με την Ηλιούπολη θα γίνει μια αρχή και θα δώσουμε στον κόσμο τη χαρά που δε μπορέσαμε να του προσφέρουμε όταν μας στήριξε μαζικά κόντρα στην Παναχαϊκή. Θα χαρεί πολύ ο κόσμος με τη νίκη και για εμάς το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.