Αμανατίδης: «Νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης»

Αχίλλειος Έξαρχος06 Νοεμβρίου 2022

Εμφανώς ικανοποιημένος και δικαιολογημένα εμφανίστηκε ο προπονητής του Μακεδονικού Γιώργος Αμανατίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Ο έμπειρος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και έστειλε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια. 

«Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τον Μακεδονικό. Μετά από 32 χρόνια η ομάδα επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και η επιστροφή αυτή συνδυάστηκε με μια επιτυχία κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο που θα διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό το ματς. Δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη και ευτυχώς όλοι οι κόποι των παικτών δικαιώθηκαν. 

Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με μια φάση δική μας για να ανοίξουμε το σκορ. Μας ήρθε το πέναλτι στο 44’ και εκεί έγειρε η πλάστιγγα υπέρ μας στο ψυχολογικό κομμάτι. Η κόκκινη του αντιπάλου έγειρε υπέρ μας το παιχνίδι, το οποίο τελείωσε οριστικά στο δεύτερο γκολ. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία όμως δεν πρέπει να σταθούμε άλλο σε αυτήν και να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του Μακεδονικού. Βοσνιάδης: 

«Ας είναι τα τελευταία λάθη» 

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε από την πλευρά του ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης. 

«Από ένα ανάποδο φάουλ στη συνέχεια της φάσης δεχόμαστε το πέναλτι και πάμε στα αποδυτήρια με την πλάτη στον τοίχο και ενώ ελέγχαμε μέχρι τότε το παιχνίδι. 

Στη φάση του 50’ δύο φορές η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Ο τερματοφύλακας φαίνεται καθαρά ότι βγάζει τη μπάλα από μέσα προς τα έξω. Και δέκα λεπτά μετά χάνουμε τον Γαβριηλίδη σε μια φάση που οι δύο παίκτες χωρίς να βλέπει ο ένας τον άλλον τράκαραν. Το δεύτερο πέναλτι μας τέλειωσε το ματς. 

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την τίμια προσπάθειά του. Έχω ξαναπεί πόσο σημαντικό είναι ένα σφύριγμα στο ποδόσφαιρο και ένα μετά που δεν δόθηκε. Και μετά μένουμε με δέκα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δόλος. Ας είναι το τελευταίο λάθος που γίνονται απέναντί μας και γενικά. Μακάρι να μην ξαναγίνουν τέτοια λάθη», τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.