Αμανατίδης: «Μπράμπετς και Φαμπιάνο οι πιο δουλευταράδες»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο επί χρόνια γυμναστής του Άρη, Νίκος Αμανατίδης, μιλώντας για την απόφασή του να φύγει από τους κιτρινόμαυρους και να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ του Βλάνταν Ιβιτς στη νέα του ομάδα, την Κράσνονταρ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από την μία, είναι σίγουρο πως περάσαμε πολλά χρόνια μαζί, 2,5 χρόνια. Φεύγω γεμάτος και ειδικά με τον τρόπο που έφυγα, είναι όλοι τους πολύ χαρούμενοι. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος γιατί για μένα ήταν ένα όνειρο ζωής. Μακάρι να έχουν κι άλλα παιδιά τέτοιες ευκαιρίες σαν εμένα.Φεύγω χαρούμενος».

Για το πως περιμένει τα πράγματα στη νέα του ομάδα, τη ρωσική Κράσνονταρ: «Εκεί υπάρχει διαφορετική κουλτούρα και διαφορετικές απαιτήσεις. Το επίπεδο της ομάδας είναι πολύ υψηλό, αλλά νιώθω έτοιμος και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει αύριο η προετοιμασία».

Για το πως προέκυψε η συνεργασία με τον Βλάνταν Ίβιτς: «Είχαμε μια επαφή με ένα κοινό φίλο, και έγινε πολύ γρήγορα η όλη συμφωνία. Βρεθήκαμε, μιλήσαμε και όλα καλά».

Τι πήρε από τους προπονητές με τους οποίους συνεργάσθηκε στον Άρη: «Από όλους πήρα πράγματα. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο, είναι διαφορετικός. Το καλό για μένα είναι ότι πήρα εμπειρίες από προπονητές με διαφορετικές εθνικότητες.  Από τον Μπούργος πήρα τον δυναμισμό που είχε σαν χαρακτήρας. Ήθελε πάντα όλοι οι παίκτες να κερδίζουνε. Ο Πάρντιου έχει ολοκληρωμένο το πακέτο, έχει πολύ υψηλές παραστάσεις και εμπειρίες. Διαχειρίζεται πολύ καλά τα πάντα και τον διακρίνει ένας επαγγελματισμός σε όλους τους τομείς. Συνεργάζεται πολύ καλά με όλους. 

Είναι χαρά και τιμή για μένα που με ανέφερε ο Πάρντιου στις δηλώσεις του. Με τιμά και νιώθω περήφανος και συγκινημένος».

Για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Άρης: « Ο Άρης έχει δείξει τα τελευταία χρόνια οτι μπορεί να χτυπήσει όλους τους μεγάλους και όλες τις θέσεις. Δεν έχει ταβάνι. Νομίζω η θέση του πέρυσι και πρόπερυσι δείχνει ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φέτος θεωρώ οτι θα είναι σίγουρα μέσα στην πεντάδα».

Για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά: «Επειδή τον είδα από την πρώτη μέρα που ήρθε, νομίζω πως αυτή τη φορά ήρθε πιο συνειδητοποιημένος και τον είδα με δίψα για να παίξει. Ψυχολογικά φαίνεται πιο έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, τον βλέπω πιο έτοιμο».

Για τους πιο καλογυμνασμένους παίκτες και αυτούς που δουλεύουν περισσότερο στην προπόνηση: «Από φυσικά και βιολογικά χαρακτηριστικά νομίζω σε καλύτερη φυσική κατάσταση είναι ο Ματέο Γκαρσία. Από άποψη δουλείας είναι ο Μπράμπετς και ο Φαμπιάνο. Γενικά όλα τα παιδιά δουλεύανε πολύ. Αυτοί οι δύο ξεχώριζαν»

Η ευχή που έδωσε στην ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να πάρει ένα τίτλο άμεσα, ακόμη και φέτος, και να τερματίσει ψηλά. Και θα πω εις το επανιδείν... Φεύγω με πολύ καλές σχέσεις »

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.