Αμανατίδης: «Επτά τελικοί για τον Μακεδονικό, θα τα δώσουμε όλα για το Πρωτάθλημα»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2022

Συνέντευξη στον Παύλο Κερασιώτη

Ο Μακεδονικός πέρασε και από τα Γρεβενά νικώντας με 1-0 τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο +3 από την Κοζάνη. 

 Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπαίνει στην τελική του ευθεία με τους «πράσινους» να έχουν το πάνω χέρι στη βαθμολογία.

 Ο προπονητής του Μακεδονικού, Γιώργος Αμανατίδης μίλησε στο metrosport.gr για το σημαντικό τρίποντο που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Αστέρα Καληράχης: 

 «Ηταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, με ιδιαιτερότητες γιατί και ο αντίπαλος έπαιζε για τη σωτηρία του, όπως και εμείς για την άνοδο. Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, λόγω του αγωνιστικού χώρου. Πιέσαμε και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη», και εν συνεχεία αναφέρθηκε στους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος: 

«Υπάρχουν επτά τελικοί. Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, με δυνατό ρόστερ, με γεμάτες όλες τις γραμμές. Να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε σε συγκεκριμένα παιχνίδια, γιατί από εδώ και πέρα θα μετρήσουν». «Δυνατός όμιλος» Ο τεχνικός του Μακεδονικού αναφερόμενος στον 2ο όμιλο, τόνισε: 

«Είναι αρκετά δυνατός. Δεν το περίμενα. Εχει δυνατές ομάδες, όπως οι δύο σύλλογοι της Κοζάνης, ο Εδεσσαϊκός, τα Γιαννιτσά και αν εξαιρέσουμε τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ο οποίος μαθηματικά δεν είναι πεσμένος και παλεύει τα παιχνίδια είναι ένας δύσκολος όμιλος. Μέχρι το τέλος, είτε για την άνοδο, είτε για την παραμονή, θα γίνουν δυνατά παιχνίδια. Οι πιο συγκεντρωμένοι θα εξασφαλίσουν και τους στόχους τους», ενώ σχολίασε για την διαμαρτυρία της Καληράχης στο γκολ των «πρασίνων»: «Εχει αλλάξει ο κανονισμός. 

Η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι, αλλά τα παιδιά της Καληράχης νόμιζαν ότι έδωσε οφσάιντ. Εκεί έγινε το μπέρδεμα. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση οφσάιντ». *Επόμενος αντίπαλος του Μακεδονικού είναι η Θύελλα Σαρακηνών, το Σάββατο (19/2) στις 15:00.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.