Αμανατίδης: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά» - Τίμησε Ρότσα ο Μακεδονικός

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Νοεμβρίου 2022

Για τη νίκη επί του Θεσπρωτού (2-0), αλλά και το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αλμωπό Αριδαίας, μίλησε ο προπονητής του Μακεδονικού, Γιώργος Αμανατίδης. 

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Δουλέψαμε αρκετά πάνω σε αυτό το κομμάτι, στο πώς θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο και που θα βρούμε τις λύσεις εμείς. Θεωρώ ότι τα παιδιά το δούλεψαν πολύ το παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Νομίζω ότι σήμερα, καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν οι πρωταγωνιστές στον αγωνιστικό χώρο, οπότε τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έβγαλαν πράγματα, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και επίσης σχεδόν δεν απειλήθηκαν καθόλου.

Από κει και πέρα, το παιχνίδι αυτό τελείωσε σήμερα. Από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, τον Αλμωπό Αριδαίας, και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Ο Μακεδονικός τίμησε τον Χουάν Ραμόν Ρότσα

Πριν από τη σέντρα του αγώνα ο πρώην συμπαίκτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα στον Παναθηναϊκό και νυν νομικός του Μακεδονικού, Λάκης Σημαιοφορίδης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή του Θεσπρωτού για το ήθος και την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Ο κ. Ρότσα δέχτηκε θερμή χειραψία και συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο του Μακεδονικού, Παύλο Ανδρώνη, που εξήρε σε προσωπικό επίπεδο το ήθος του ανθρώπου και του προπονητή Ρότσα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.