Αμαλίδης: «Στόχος η παραμονή και η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Δημήτρης Καλαϊτζής31 Οκτωβρίου 2020

Ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Πλαγιάς, Γιώργος Αμαλίδης άνοιξε τα χαρτιά του στο metrosport.gr και αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου, το ποιες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο, ενώ δεν θα μπορούσε να παραλείψει τον κορωνοϊό που εδώ και μήνες έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας.

Αρχικά, ο νεαρός πορτιέρε μίλησε για το επίπεδο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας:

«Το επίπεδο του Πρωταθλήματος είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Εγώ έχω την τύχη να αγωνίζομαι για πρώτη φορά στην καριέρα μου στην Γ΄ Εθνική. Παρότι πρωτάρης, ανταποκρίνομαι στα θέλω της ομάδας και προσπαθώ να κερδίσω το στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου, δηλαδή να καθιερωθώ σε αυτή την κατηγορία και γιατί όχι να μην κάνω και το επόμενο βήμα».

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε για τους στόχους της Αναγέννησης Πλαγιάς:

«Οι στόχοι της ομάδας είναι να κατακτήσει το Κύπελλο της ΕΠΣ Κιλκίς και φυσικά την παραμονή στην Γ΄ Εθνική. Έχουμε όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρουμε. Όσον αφορά το Κύπελλο, έχουμε δείξει μέχρι στιγμής την ανωτερότητά μας σε όλες τις αναμετρήσεις που δώσαμε. Προχωράμε βήμα-βήμα, βρισκόμαστε στα ημιτελικά και αν δείξουμε την σοβαρότητα που είχαμε και στα προηγούμενα ματς θεωρώ ότι θα σηκώσουμε το τρόπαιο».

Έπειτα, αναφέρθηκε στο ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την άνοδο:

«Μέχρι στιγμής από τις ομάδες που έχω δει σε φιλικά και σε αυτά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια θεωρώ πως θα διεκδικήσουν την άνοδο ο Αγροτικός Αστέρας, ο Μακεδονικός και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το πώς βιώνει ο ίδιος τον κορωνοϊό:

«Ένα πρωτόγνωρο γεγονός που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν λέει να φύγει. Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες μας. Όλοι μας θα πρέπει να παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και να μην βάζουμε σε κίνδυνο τη δική μας ζωή, αλλά και του διπλανού μας».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.