Αμαλίδης και Τοπουζίδης για την ΑΕ Φιλύρου: Η ομάδα δεν έχει ταβάνι

Δημήτρης Καλαϊτζής21 Ιανουαρίου 2023

Ο τερματοφύλακας της ΑΕ Φιλύρου, Γιώργος Αμαλίδης και ο νεαρός μέσος της ομάδας, Νίκος Τοπουζίδης, μίλησαν στο metrosprot.gr για την πορεία της ομάδας, αλλά και τους στόχους της.

‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα του χωριού μου όπου ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Το μυστικό της επιτυχίας της ΑΕ Φιλύρου φέτος είναι ότι όλοι είμαστε μια οικογένεια και κανείς δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Εμείς δεν κοιτάμε τον βαθμολογικό πίνακα και στη θέση που βρισκόμαστε. Κάθε ματς για εμάς είναι μία πρόκληση. Στόχος μας είναι η είσοδος στα πλέι οφ κι από εκεί και πέρα όλα μπορούν να συμβούν. Το αυριανό παιχνίδι με το Περιβολάκι και το επόμενο με την Αυγή θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό που μπορούμε να φτάσουμε φέτος’’, ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος γκολκίπερ.

Από την πλευρά του ο Νίκος Τοπουζίδης είπε:

‘’Καθοριστικής σημασίας για το Φίλυρο και το που μπορεί να φτάσει φέτος είναι τα παιχνίδια με το Περιβολάκι και την Αυγή. Η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Αυτό δείχνει άλλωστε και η βαθμολογική της θέση. Η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Όλοι είμαστε μια οικογένεια και θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα του χωριού μας για να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται’’.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.