Αλυσανδράτος: «Η Αμπερντίν δεν παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και δεν έχει ομοιογένεια»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2023

Ο Χάρης Αλυσανδράτος με καταγωγή από την Κατερίνη ζει τα τελευταία έξι χρόνια στο Εδιμβούργο και μάλιστα διατηρεί ακαδημία τερματοφυλάκων και φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο με αφορμή την εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League. 

«Έπαιζα στον Διαγόρα Σεβαστής και πριν από έξι χρόνια πήρa την απόφαση να αφήσω την Κατερίνη και να μετακομίσω με την οικογένειά μου στο Εδιμβούργο. Ένας από τους κύριους λόγους που με τράβηξε εκεί ήταν η αδερφή μου που ζούσε ήδη στο Εδιμβούργο και δεύτερος η κατάσταση που επικρατούσε στην Ελλάδα. Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούγου παίζει στην πέμπτη επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Είμαι προπονητής τερματοφυλάκων στο Πανεπιστήμιο και έχω ιδρύσει μάλιστα μια ακαδημία τερματοφυλάκων. Συνεργαζόμαστε με άλλες ακαδημίες με βάση το υλικό που έχουν. Οι ομάδες εμπιστεύονται αυτό που βλέπουν κι αυτό που τους αρέσει το δείχνουν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν έτυχε να αγωνιστώ κόντρα στην Αμπερντίν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει πράγματα σήμερα και να φύγει νικητής. Η Αμπερντίν είναι μία ομάδα που την διακρίνει η δυναμική της και εκεί ποντάρει. Δεν παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και δεν έχει ομοιογένεια. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και γιορτάζει τον κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Επειδή ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε και τη Χαρτς θα έλεγα οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Αν ο ΠΑΟΚ εμφανιστεί όπως πρέπει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.