Αλύγιστη Λίβερπουλ έκανε την ολική ανατροπή με Λέστερ

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2021

Η Λίβερπουλ μπορεί να παρατάχθηκε με αλλαγές και τον Κώστα Τσιμίκα βασικό στο League Cup απέναντι στη Λέστερ αλλά δεν παρέδωσε τα όπλα και μια ολική ανατροπή κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι και να πάρει μια σπουδαία πρόκριση.

Ο Τζέιμς Βάρντι από νωρίς πάγωσε το Άνφιλντ, καθώς σκόραρε δις στο πρώτο 15λεπτο, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Τσάμπερλεϊν απαντάει άμεσα με ένα γκολ στο 19', αλλά η χαρά των κόκκινων δεν κράτησε για πολύ, με τον Μάντισον να δίνει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στις «αλεπούδες».

Στο δεύτερο μέρος οι «κόκκινοι» μπήκαν πιο δυναμικά και χάρισαν ακόμα μια μεγάλη ανατροπή στο κοινό τους. Αρχικά ο Ζότα μείωσε σε 2-3 στο 68λεπτο, οποίος είχε περάσει ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Την ολική ανατροπή την πέτυχε ο Μιναμίνιο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, στέλνοντας τον αγώνα στα πέναλτι.

Ο Ιάπωνας επιθετικός παραλίγο να γίνει μοιραίος αστοχώντας στο πέναλτι, αλλά ο Κέρερ με δύο αποκρούσεις και την εύστοχη εκτέλεση του Ζότα στο πέμπτο και τελευταίο πέναλτι πήραν τη σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.