Αλβανικά ΜΜΕ: «Αν ο τελικός γίνει στην Αθήνα η Ελλάδα θα καρπωθεί 150 εκατ. ευρώ»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2022

Το σενάριο να μεταφερθεί ο τελικό του Conference League από τα Τίρανα στην Αθήνα φουντώνει όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες, με την UEFA να εξετάζει σοβαρά πλέον αυτό το ενδεχόμενο.

Τα ΜΜΕ της Αλβανίας και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα revista.ai, αναφέρει πως αν ο τελικός του UCL μεταφερθεί στην Αθήνα η χώρα θα χάσει τεράστια ποσά από τα ταμεία της, τα οποία θα καρπωθεί η Ελλάδα.

«Εδώ και δύο μέρες λέγεται ότι UEFA δεν θα ανεχθεί καθόλου την κατάσταση που επικρατεί στην Ομοσπονδία της Αλβανίας, όπου δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη ο νικητής των τελευταίων εκλογών στο AFF, καθώς η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια», γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

Και στη συνέχεια συμπληρώνει: «Έτσι στην Ελλάδα πανηγυρίζουν ενδεχομένως και πρόωρα. Πάντως, σε περίπτωση που η UEFA αποφασίσει πραγματικά ότι ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα, αυτά τα 150 εκατ. ευρώ των εσόδων θα πάνε κανονικά στους Έλληνες».

Η απόφαση από την UEFA αναμένεται το προσεχές διάστημα, καθώς η διοργάνωση βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.