Αλβανία: Mοντέλο ζήτησε από τους παίκτες της Εθνικής να μην της στέλνουν μηνύματα, για να... επικεντρωθούν στο Euro

Metrosport Team04 Απριλίου 2024

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη με ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον έδωσε ένα γνωστό μοντέλο από την Αλβανία, η οποία αποκάλυψε ότι πέντε ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της στέλνουν μηνύματα στα social media, ζητώντας τους μάλιστα να σταματήσουν και να συγκεντρωθούν στην προετοιμασία ενόψει του Euro της Γερμανίας.

 Ο λόγος για την Γκαμπριέλα Αράπι που αριθμεί 44.000 ακολούθους στον λογαριασμό της στο Instagram, ούσα μια από τις πιο γνωστές περσόνες των τελευταίων ετών στη χώρα. Η Αράπι αποκάλυψε ότι έχει κεντρίσει τα βλέμματα στο στρατόπεδο της εθνικής ομάδας της Αλβανίας. Και όχι από έναν και δύο ποδοσφαιριστές, αλλά από πέντε!

 Το γνωστό μοντέλο μίλησε σε κανάλι της χώρας και δήλωσε ότι πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας του Σιλβίνιο της στέλνουν μηνύματα, ανάμεσα τους και ο Στρακόσια της Μπρέντφορντ.

«Πέντε παίκτες της εθνικής μου έχουν στείλει. Ανάμεσα τους και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Στρακόσια. Θέλω τα αγόρια να μην έχουν το μυαλό τους στο δικό μου instagram και να επικεντρωθούν στους αγώνες τους» τόνισε το μοντέλο από την Αλβανία στην εν λόγω συνέντευξη. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.