Άλωσε το Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Φεβρουαρίου 2022

Ένα τέρμα του Σνάιντερ στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν αρκετό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να επικρατήσει 1-0 του Παναιτωλικού εκτός έδρας. 

Μ΄ αυτό το τρίποντο η ομάδα του Μεταξά έφτασε τους 33 βαθμούς κι ανέβηκε με αγώνα παραπάνω στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με ένα συγκλονιστικό πανό ο Παναιτωλικός τίμησε τη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Στην είσοδο που οδηγεί προς τα αποδυτήρια, οι άνθρωποι του Αγρινιώτικου συλλόγου κρέμασαν ένα συγκλονιστικό πανό στη μνήνη του Άλκη. Ο Τίτορμος, ο μυθικός ήρωας, έμβλημα του Παναιτωλικού κρατάει στην αγκαλιά του τον 19χρονο φίλο του Άρη με την ελπίδα ότι το δικό του αίμα θα είναι το τελευταίο που χύνεται στο όνομα της τυφλής οπαδικής βίας. Μάλιστα οι παίκτες των γηπεδούχων αγωνίστηκαν με φανέλες που έγραφαν στο πίσω μέρος το όνομα του Άλκη.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χοχούμης, Αντούνες, Φλόρες (71' Μάρτενσον), Μεντόσα (56' Μόρσεϊ), Μπαρμπόσα (71' Νταγκό), Ντουάρτε (83' Βργκοτς), Καρέλης (71' Ντίας) 

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Σνάιντερ (79' Οικονομόπουλος), Λιάσος, Μίνα (58' Λώλης), Περέα (94' Παντελάκης)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.