Άλωσε τα Τρίκαλα η Βέροια

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Μαρτίου 2022

Η Βέροια επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών μετά την συντριβή στην Καρδίτσα. 

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πέρασε νικηφόρα από την έδρα των Τρικάλων (1-2) και διατηρήθηκε στην κορυφή και στο +3 από τη δεύτερη Λάρισα. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα μόλις στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των Τρικάλων, η μπάλα έφτασε στον Πασά, ο οποίος με σουτ από κοντά νίκησε τον Περλιέσι για το 0-1.

Στο 54’ ο Πέλκας επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, ο Ελευθεριάδης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. 

Στο 59’ ο Μούργος με ωραίο σου  εκτός περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Περλιέσι, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. 

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τη Βέροια να πανηγυρίζει ένα πολύτιμο διπλό.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Καλογιάννης): Περλιέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ριζογιάννης, Ντιαλόσι, Ελευθεριάδης, Πέλκας, Ιωαννίδης, Κεχαγιάς, Ευθυμίου (38’ λ.τρ. Μυλόπουλος, 72’ Μανίσογλου), Μπαξεβάνος (89’ Γκοβίνας)

ΒΕΡΟΙΑ (Βεργώνης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (90' Μπλέτσας), Μούργος (90' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Πασάς (90' Καπνίδης), Γιακουμάκης (82’ Κάτσε), Φοφανά (64’ Πόζογλου)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.