Αλμέιδα: «Ο Άρης έχει ωραίο σύστημα και καλούς ποδοσφαιριστές»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2022

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι τελικά ο προπονητής που κατάφερε να βάλει την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, θέλοντας να συνδέσει αυτήν την ιστορική στιγμή της ομάδας και με μια επίσης εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.

Έτσι, σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη, ο προπονητής της «Ένωσης» στάθηκε στα εγκαίνια της OPAP Arena και την σαρωτική πρώτη νίκη εντός έδρας, περνώντας παράλληλα το μήνυμα πως... φτάνουν τα «πανηγύρια», είναι ώρα για δουλειά.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: 

Για το πώς ο ίδιος βίωσε τα εγκαίνια της OPAP Arena και την πρώτη νίκη:

«Το πήρα σαν μία ακόμα εμπειρία της ζωής μου. Νιώθω ευγνώμων που το ποδόσφαιρο και η ζωή μου δίνει τέτοιες στιγμές. Επίσης ξέρω να διαχωρίζω αυτές τις στιγμές από τη δουλειά που κάνουμε ταυτόχρονα».


Για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το κλίμα ενθουσιασμού που επικράτησε:

«Μιλήσαμε για δύο-τρεις παίκτες για τα εγκαίνια και την ατμόσφαιρα. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να διαχωρίσουμε την γιορτινή ατμόσφαιρα από τη δουλειά μας. Θέλαμε όλοι να είναι συγκεντρωμένοι και νομίζω το πετύχαμε».

Για την γενικότερη εικόνα που έχει βγάλει ως τώρα η ομάδα του:

«Κάποιες στιγμές μου άρεσε πολύ η ομάδα, κάποιες στιγμές είδα πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Σε γενικές γραμμές είδα ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για την ανάπτυξη της ομάδας στο παιχνίδι:

«Αυτό ψάχνουμε. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να πρωταγωνιστούν. Μετά ότι βγαίνει στο γήπεδο, μπορεί να είναι σε σχέση με αυτά που ζητάει ο προπονητής. Όμως, ποτέ δεν μπορεί κάποιος να σου διαβεβαιώσει ότι θα κερδίσεις».

Για το επερχόμενο «ντέρμπι» με τον Άρη:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, καλός αντίπαλος. Ο Άρης έχει ωραίο σύστημα ποδοσφαίρου και καλούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω θα είναι ένα παιχνίδι αρκετά ισοδύναμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.