Αλμέιδα: «Η ΑΕΚ δεν είναι πρωταθλήτρια για καιρό και αυτό με παρακίνησε»

Metrosport Team25 Μαΐου 2022

Ο Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε συνέντευξη στο Μεξικό, μιλώντας για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ ενώ μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στο «Fox Sports» του Μεξικού για τη μετακόμισή του στην Ελλάδα, ο Αλμέιδα αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στους «κιτρινόμαυρους», τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο χρόνος μου στη Σαν Χοσέ είχε ήδη φτάσει στο τέλος και μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν ήμουν πια εκεί, είχα την τύχη να λάβω τρεις προτάσεις.

Μία από αυτές ήταν από την ΑΕΚ και μου άρεσε πολύ ο στόχος που έχει για αυτό και αποδέχθηκα την πρόταση. Έχω δει το πάθος των φιλάθλων στην Ελλάδα, το ποδόσφαιρο μοιάζει περισσότερο στο Μεξικό και τη Νότια Αμερική. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που έχει ιστορία και δεν είναι πρωταθλήτρια για πολύ καιρό, αυτό με παρακίνησε».

Ρωτήθηκε, δε και για το αν θα πάρει Μεξικανούς στην ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να επαναλάβει τη συγκεκριμένη φόρμουλα: «Ακόμα δεν έχω μιλήσει για παίκτες με τον σύλλογο, αυτό είναι ψέμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.