Άλμα πρόκρισης με τεσσάρα για τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Ιανουαρίου 2022

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε την πρώτη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, καθώς συνέτριψε με 4-0 τους Θεσσαλούς στη Λεωφόρο και πρέπει να γίνουν απίστευτα πράγματα στον επαναληπτικό για να μην βρεθεί στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. 

Ο χορός των γκολ άνοιξε με τον Βιτάλ μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, για να έρθει δεκατέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. 

Στο 32΄ ο Αϊτόρ έκανε το 3-0 και στο 42΄ ο Καρλίτος με ένα τρομερό σε έμπνευση τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. 

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό και πανηγύρισαν μία εύκολη νίκη-πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάρλια, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (46' Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες (62' Λούντκβιστ), Βιτάλ (46' Παλάσιος), Αϊτόρ (76' Σάντσες), Καρλίτος (67' Ιωαννίδης). 

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Κουτρομάνος (69' Πολίτης), Σταμόπουλος, Πλέγας, Βιδάλ (46' Μπάλλας), Γκόλιας, Μπενγκόα (69' Ξέρας), Γκίνη, Μανιός (46' Λαρέα), Κοτσώνης, Μπραμπίγια (46' Καρανίκας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.