Αλλος... Ζαμπά που κάνει τον Λουτσέσκου να χαμογελά!

Γιώργος Ζαΐρης05 Ιανουαρίου 2022

Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές είναι το μεγάλο project που καλείται να τρέξει ο Μπότο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Παράλληλα όμως υπάρχουν και άλλα «στοιχήματα» που αφορούν παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Σημαντικά περιουσιακά στοιχεία και παράλληλα βαριά συμβόλαια. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Λέο Ζαμπά. 

Ο Βραζιλιάνος αδίκησε και αδικήθηκε στο προηγούμενο πέρασμα του στον ΠΑΟΚ. Κακοί χειρισμοί στο θέμα του τραυματισμού του και δικαιολογημένα παράπονα από τον ίδιο. Ομως και κακή νοοτροπία και αγωνιστική συμπεριφορά. 

Η ουσία είναι πως ο Ζαμπά έχει ένα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και παράλληλα πλέον έναν προπονητή με τον οποίο έζησε τις καλύτερες στιγμές του (έστω και σύντομες) στην ομάδα. Ποιος μπορεί για παράδειγμα να ξεχάσει την εμφάνιση του στο εκτός έδρας ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που του είχε δώσει και τον τίτλο του MVP εκείνης της αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Europa. 

Το παρελθόν όμως δεν προσφέρει τίποτε και αυτό που ενδιαφέρει τον Λουτσέσκου είναι πως θα κάνει το restart του ο Βραζιλιάνος. Τα πρώτα δείγματα σε ότι αφορά την αγωνιστική του συμπεριφορά όλο αυτό το διάστημα που έχει επιστρέψει στην ομάδα είναι εξαιρετικά. Φυσικά και επειδή ακριβώς αναφερόμαστε στον Λέο, αυτό είναι στοίχημα διαρκείας. 

Ομως υπάρχουν πράγματα που κάνουν τον Λουτσέσκου να αισιοδοξεί. Το κυριότερο έχει να κάνει με το ότι ο Ζαμπά αυτή τη φορά δεν είναι μόνος στη Θεσσαλονίκη. Μαζί του εκτός από την σύντροφο του έχει και τους γονείς του και δείχνει αποφασισμένος να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. 

Παράλληλα δείχνει και ο ίδιος να εκτιμά αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που στην πράξη θέλει να του προσφέρει ο Λουτσέσκου. Ο ίδιος ζήτησε να πάρει τη φανέλα με το «11», ο ΠΑΟΚ του την έδωσε και χθες έσπευσε να ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία με τον ίδιο, την σύντροφο του και τους γονείς του να κρατούν από μια ασπρόμαυρη φανέλα και το «ΠΑΟΚΑΡΑ» ως λεζάντα της φωτογραφίας. 

Παράλληλα ο Λουτσέσκου έχει συζητήσει ήδη με τον Μπότο για τον Βραζιλιάνο που είναι πλήρως ενημερωμένος για το ιστορικό του και συμφωνεί πως είναι ένα project που ο ΠΑΟΚ αν το «βγάλει» θα κερδίσει πολλά πράγματα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δουλεύει σκληρά και περιμένει να πάρει χρόνο συμμετοχής. 

Και όπως όλα δείχνουν αυτή η στιγμή δεν αργεί πολύ περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε μια θέση που ο ΠΑΟΚ έχει θέμα αφού δεν πήρε πράγματα από τον Μιτρίτσα, ο Ελ Καντουρί είναι εκτός και ο Μπίσεσβαρ... σκασμένος από τα πολλά ματς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.