Άλλος ΠΑΟΚ στους τελικούς, προβάδισμα για ΑΕΚ – Οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης24 Μαΐου 2023

ΠΑΟΚ εναντίον ΑΕΚ σε ένα μεγάλο ακόμα ποδοσφαιρικό ραντεβού. Κύπελλο που «σώζει» τη σεζόν για τον Δικέφαλο του Βορρά, κύπελλο που αποτελέσει το κερασάκι σε μια σπουδαία σεζόν γι’ αυτόν του Νότου. Φαβορί υπάρχει; Ναι αλλά μέχρις εκεί…

Ο χιλιοταλαιπωρημένος τελικός γίνεται σήμερα στο Πανθεσσαλικό με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τον τίτλο. Το θεωρητικό προβάδισμα έχει η ΑΕΚ, όπως φανερώνουν και οι αποδόσεις αλλά ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά πως να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια.

Stoiximan Master Finals Edition: έως 300.000€* στους 5 τελικούς!

Ο άσος της ΑΕΚ δίνει 1.93 και το διπλό του ΠΑΟΚ 4.15 ενώ η κατάκτηση του τροπαίου προσφέρεται στο 1.40 και 2.70 αντίστοιχα.

Για εμάς ο τελικός, πάντως, αρχίζει από το 1-1. Πρώτη επιλογή μας πως θα το δούμε κάποια στιγμή σαν σκορ στη διάρκεια του αγώνα σε απόδοση 2.70 αλλά και σαν τελικό σκορ στο 6.80.

Για ένα ακόμη παιχνίδι θα επιμείνουμε στον καταλογισμό πέναλτι στο 2.85 ενώ από τους παίκτες θα προτιμήσουμε ως anytime σκόρερ από πλευράς ΠΑΟΚ τον Ίνγκασον που είναι δυνατός στις στημένες φάσεις στο 13.00 και τον Τσούμπερ στο 3.30.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.