Άλλο Σούπερ Λιγκ, άλλο Πρέμιερ Λιγκ

Θανάσης Κυλώνης28 Οκτωβρίου 2020

Η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ άνοιξε χθες, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στο «Ντραγκάο» κόντρα στην Πόρτο. Στο σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζει το Γιουβέντους – Μπαρσελόνα, ένα ζευγάρι που είδαμε λίγα χρόνια πριν στον τελικό της διοργάνωσης.

Πολλά έχουν αλλάξει και στις δύο ομάδες από τότε, αμφότερες έρχονται από συνεχόμενες «κατραπακιές» εντός συνόρων, στην πρεμιέρα του ομίλου πάντως κέρδισαν και πιθανολογώ ότι μια ισοπαλία δεν θα χαλάσει ιδιαίτερα καμιά τους. Η Γιούβε άλλωστε, δείχνει μια τάση για Χ στα τελευταία της παιχνίδια, μετρώντας 3 σερί στην Ιταλία, όλα με g/g.

Στα απογευματινά ματς, Παρί και Τσέλσι ψάχνουν τις πρώτες τους νίκες μετά τις γκέλες του στην πρεμιέρα και τα εμπόδια των Μπασακσεχίρ, Κρασνοντάρ αντίστοιχα δεν φαντάζουν ανυπέρβλητα. Οι Ρώσοι θα παραταχθούν μάλιστα με πολλές και σημαντικές απουσίες ελέω κρουσμάτων και τραυματισμών, ούτως ή άλλως είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι αμυντικά. Το διπλό των Αγγλων με G/G είναι μια επιλογή.

Το διπλό της Παρί πληρώνει ελάχιστα ακόμα και με Over, μια επιλογή για σκόρερ είναι ο Εμπαπέ, ο οποίος παραμένει χωρίς γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο 2020! Απ’ τα υπόλοιπα παιχνίδια, κρατάω το καλοπληρωμένο (2.15) G/G στο Σεβίλλη-Ρεν. Ο άσος των Ισπανών πληρώνει πολύ λίγο και δεν είναι στα καλύτερά τους, οι Γάλλοι αν και πρωτάρηδες έχουν πολλή ποιότητα μεσοεπιθετικά.

Γεμάτη καυτά φαβορί είναι και η αυριανή βραδιά στο Γιουρόπα Λιγκ. Μακριά από Μίλαν και Τότεναμ, οι οποίες είχαν δύσκολα ματς το βράδυ της Δευτέρας και ενδέχεται να βγάλουν κούραση. Βάζοντας τις οπαδικές προτιμήσεις στην άκρη, το διπλό της Λέστερ στη ντεφορμέ και ελλιπή ΑΕΚ είναι μια λογική επιλογή κοντά στο 1.80. Μιλάμε για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια, που έβγαλε διπλά σε Σίτι και Αρσεναλ και λογικά θα κατέβει με καλή 11άδα στο άδειο ΟΑΚΑ, αφού ξαναπαίζει Δευτέρα για την Πρέμιερ Λιγκ.

Ξεκάθαρη διαφορά επιπέδου έχουμε και στο Καραμπάκ – Βιγιαρεάλ, το οποίο θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, στην Πόλη, λόγω τη εμπόλεμης κατάστασης στην περιοχή Ναγκόρνο-Καραμπάκ. Η Βιγιαρεάλ είναι καλά, σκοράρει εύκολα σε αντίθεση με τους Αζέρους, μάλλον ήρθε η ώρα για την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη. Κι αυτή ξαναπαίζει Δευτέρα στην Ισπανία, άρα πολλές αλλαγές δεν αναμένεται να κάνει ο Εμερι.

Τέλος, καλοπληρωμένο Οver (2.00+) έχουμε στο Σοσιεδάδ – Νάπολι. Αμφότερες σφύζουν από ποιότητα μεσοεπιθετικά και είναι δεδομένο ότι οι Ιταλοί θα κυνηγήσουν μόνο τη νίκη, μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Αλκμααρ.


ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΤΣΕΛΣΙ 2 & Over

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΕΝ G/G

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ


ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

ΑΕΚ – ΛΕΣΤΕΡ 2 & Over 1,5

ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2 & Over 1,5

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΝΑΠΟΛΙ Over

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.