Άλλο ματς την Τετάρτη αλλά αυτή η γκέλα προβληματίζει

Γιώργος Ζαΐρης15 Ιανουαρίου 2023

Προφανώς και αναμένεται να δούμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ την Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να προσπεράσουμε τη χθεσινή γκέλα. Που θα μπορούσε να εξελιχθεί και σε οδυνηρή ήττα αν ο Κοτάρσκι δεν έβγαζε στο πρώτο μέρος το σουτ του Ντίκο και αν στο τέλος ο Περέα δεν έβρισκε το δοκάρι αλλά τα δίχτυα.

Φυσικά και όλοι θα μιλούσαμε για μια σημαντική νίκη έστω και σε μια κακή βραδιά αν ο Μανδάς δεν έκανε σπουδαία απόκρουση στο σουτ του Ολιβέιρα προς το τέλος του αγώνα. Αλλά αυτή η φάση ήταν η μοναδική μεγάλη ευκαιρία σε όλο το ματς για τον ΠΑΟΚ και άντε να βάλουμε και το σουτ του Κωνσταντέλια στο πρώτο μέρος.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είχε επτά ξεκούραστους ποδοσφαιριστές χθες. Κοτάρσκι, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Αουγκούστο, Ράφα Σοάρες, Κωνσταντέλιας και Ολιβέιρα. Αλλά αυτό δεν αρκούσε στον ΠΑΟΚ να δώσει τη νίκη αφού παίκτες κλειδιά ήταν σε κακή μέρα. Απέναντι σε μια πολύ καλά διαβασμένη ομάδα που απέδειξε χθες πως δεν ήταν τυχαία ούτε η ισοπαλία στη Λεωφόρο ούτε η νίκη στο Αγρίνιο. Ο ΠΑΟΚ δεν έφτιαξε φάσεις με καλές προϋποθέσεις από την αρχή και όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ έδειχνε να διαχειρίζεται πολύ εύκολα το ματς. Αρκεί να αναφέρουμε πως χθες ο ΠΑΟΚ κέρδισε μόλις τέσσερα κόρνερ και τα δυο τελευταία στις καθυστερήσεις.

Ενας ΠΑΟΚ που ναι έμεινε αήττητος για δέκατο συνεχόμενο ματς, ναι δεν δέχθηκε γκολ αλλά σε ένα κομβικό σημείο του Πρωταθλήματος θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη περιμένοντας τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων που φυσικά και πάλι θα αναμένει.

Χθες υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών. Και αν κοιτάξει κανείς τον πάγκο που είχε χθες ο ΠΑΟΚ, είναι προφανές πως οι επιλογές του δεν ήταν πολλές. Και φάνηκε για μια ακόμη φορά πως όταν Νάρεϊ, Αντρίγια και χθες Κωνσταντέλιας είναι σε μέτρια μέρα, οι επιλογές από τον πάγκο είναι ελάχιστες και μη αξιόπιστες.

Πλέον ο ΠΑΟΚ πρέπει να αφήσει το χθεσινό ματς και να επικεντρωθεί στον Παναθηναϊκό. Αυτό ζήτησε και ο κόσμος στο τέλος γνωρίζοντας πως μέσα σε μια εβδομάδα και στα τρια ματς με τον Παναθηναϊκό κρίνονται πολλά. Πάρα πολλά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.