Άλλη μία πλατιά φαρδιά υπογραφή σε χρυσή σελίδα της ιστορίας του...

Αρις Νικολάκης17 Απριλίου 2024

Έτριξε – λένε – τα δόντια της η Μπριζ. Το 3-0 με την Αμβέρσα (γιατί να τη λέμε Αντβέρπ;) είναι ενδεικτικό της ισχύος της. Ουδεμία αντίρρηση αλλά…Μήτε ο τριγμός των δοντιών της βελγικής ομάδας, μήτε η ένδειξη της ισχύος της αγγίζουν τον ΠΑΟΚ.

Πως και γιατί; Δίχως καν υποψία σκέψης για υποτίμηση της… Η Μπριζ θα παίξει με άλλη…οδοντοστοιχία κόντρα τον ΠΑΟΚ. Θα είναι δηλαδή, ξεδοντιασμένη από τις σοβαρές απουσίες. Και δε θα πούμε πως αυτό είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ. Θα πούμε πως το 3-0 με την Αμβέρσα δε άλλαξε οτιδήποτε κατ’ ουσία, στην εικόνα την οποία έχει η ελληνική ομάδα για τη βελγική. Ο ΠΑΟΚ αποδίδοντας τη μάξιμουμ ισχύ, δεν απειλείται στην Τούμπα κιόλας, από την Μπριζ.

Για να καταλήξουμε μία εισέτι φορά… Ένας ακόμη αγώνας και δη εντός έδρας, εξαρτάται απόλυτα από τον ΠΑΟΚ. Και για να είμαστε ακριβείς… Ο ΠΑΟΚ των Α΄ ημιχρόνων, των τελευταίων αγώνων με Λαμία, με ΑΕΚ και με Μπριζ θα είναι καλύτερα, να απέχει. Ο ΠΑΟΚ όμως, των Β΄ ημιχρόνων (ακόμη κι αυτού με την Μπριζ) θα μας δικαιώσει. Τζάμπα κόπο κι έξοδα θα κάνει η Μπριζ, για να παίξει μεθαύριο στην Τούμπα…

Ποιος ΠΑΟΚ θα εμφανισθεί την Πέμπτη; Θα φανεί στο αποτέλεσμα!

Ένα είναι το ακαταμάχητο δεδομένο για το βράδυ της. Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Θα λιώνει σίδερα. Θα είναι τα φτερά αρκεί ο ΠΑΟΚ να είναι αετός…

Είναι αλήθεια φυσικά, πως ο ΠΑΟΚ μετά την συγκλονιστική επίδειξη ισχύος κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ αλλά και στον Παναθηναϊκό δεν είχε ανάλογες επιδείξεις. Στο Α΄ ημίχρονο με τη Λαμία ήταν κακός. Απειλήθηκε σοβαρά μέχρι το 1-1 με το παλληκάρι, τον Γιάννη Μιχαηλίδη. Με την ΑΕΚ ήταν άφαντος από το γήπεδο στο Α΄ ημίχρονο. Εμφανίσθηκε μετά το 2-0. Και με την Μπριζ επίσης, άφαντος ήταν στο Α’ κι απλά, στο Β’ εμφανίσθηκε δίχως να πιάσει έστω και μίντιουμ απόδοση.

Ο αγώνας για πρόκριση στους ημιτελικούς του Κόνφερενς Λιγκ χρήζει μάξιμουμ απόδοσης. Επιμένουμε εμείς. Λέμε πάλι… Η Μπριζ δεν είναι Ρεάλ. Κι όπου Ρεάλ βάλτε όποια ανάλογη ομάδα θέλετε.

Ο μέτριος ΠΑΟΚ βέβαια – μία υπόθεση επιχειρούμε - δε θέλει αντίπαλο τη Ρεάλ, για να αποκλεισθεί. Ο καλός ΠΑΟΚ απλά, δε χάνει την πρόκριση στην Τούμπα.

Και που είστε; Βάλτε στην εξίσωση του αγώνα – πέρα από τις σημαντικές απουσίες της Μπριζ – τη μια εβδομάδα ανασυγκρότησης του ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα που η αντίπαλος του… Έτριζε τα δόντια της κόντρα στην Αμβέρσα! Ε, κι όπως και να το κάνουμε κάποια κιλά ιδρώτα της χύθηκαν! Τούτο δε, δίχως να παραβλέπουμε τη μη απίθανη επανεμφάνιση του διεθνούς Δανού επιθετικού, του Σκοβ Όλσεν.

Αν κι αυτές οι εν τη ρύμη του λόγου… ντεμέκ εξισώσεις είναι απλά, για λαϊκή κατανάλωση. Δεν παίζουν αυτές μπάλα. Οι ψυχές των παικτών παίζουν. Και του ΠΑΟΚ έχουν πολλάκις αποδείξει – ιδιαίτερα με την πλάτη στον τοίχο – πως έχουν τέτοιες ψυχές. Άλλη μία απόδειξη. Και μετά; Μία φαρδιά πλατιά υπογραφή σε χρυσή σελίδα της ιστορίας του…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.