Αλλάζει συνήθειες, αλλά και καθημερινότητα ο Άρης

Μάνος Χατζάκης16 Ιουλίου 2020

Μπορεί τα play off να βρίσκονται σε εξέλιξη και ο Άρης να υπερασπίζεται την αγωνιστική του αξιοπρέπεια, ωστόσο κριτική -υπό τις παρούσες συνθήκες- δεν μπορεί να γίνει, γι' αυτό και δεν θα γίνει, ούτε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ούτε στο επόμενο κόντρα στον ΠΑΟΚ.  

Καλύτερα να μιλήσουμε με τα... μελλούμενα, τα οποία -όπως όλα δείχνουν- θα έχουν πιο ευχάριστη νότα, σε σχέση με το τελευταίο εξάμηνο.  

Ήδη, ο Άρης απέκτησε μεταγραφική καθημερινότητα και τα πρώτα ονόματα, προς έλευση, αρχίζουν την καλοκαιρινή.... παρέλαση. Όχι πως θα κλείσουν όλοι όσοι έρχονται στην επιφάνεια, αλλά κάτι έχει αρχίσει να κινείται στο παζάρι κι αυτό είναι (μερικό) δείγμα κανονικότητας, όπως ισχύει και για τις περισσότερες ομάδες.

Εφόσον η ΠΑΕ ασχολείται με παίκτες, σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι σηκώνουν... βάρη (όχι με όργανα γυμναστικής), αλλά τα οικονομικά, ώστε να επέλθει, στο προσεχές (ακαθόριστο πόσο... προσεχές θα είναι) διάστημα. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν θέσει ως προτεραιότητα τις επαφές με πρώην ποδοσφαιριστές κι αυτές οι επαφές εξελίσσονται, προκειμένου να υπογραφούν συμφωνίες, δηλαδή διακανονισμοί, οι οποίες και θα παρουσιαστούν στη FIFA.  

Αν η Παγκόσμια Ομοσπονδία θελήσει, πράγματι, να βοηθήσει και την ομάδα (και όχι μόνο τα πρόσωπα, που έχουν λαμβάνειν), τότε θα προχωρήσει σε μερική ή ολική άρση του ban, που είναι και το βασικό ζητούμενο.  

Η επικρατούσα, πάντως, αίσθηση είναι ότι, σύντομα, η καθημερινότητα θα αλλάξει ολοκληρωτικά και στο πρόγραμμα θα υπάρξουν και... εκπλήξεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.