Αλλάζει πρόσωπο με Θόρουπ η Γκενκ

Γιώργος Μάντζιος17 Οκτωβρίου 2020

Επιστρέφουμε σε... γνώριμους ρυθμούς και σε... γνώριμα λημέρια μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων και με την ολοκλήρωση των μεταγραφών στην Ευρώπη. Φουλ δράση σε Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία, χρειάζεται ωστόσο προσοχή διότι πολλές ομάδες είχαν παίκτες με διεθνείς υποχρεώσεις, ενώ ακουλουθεί και η πρεμιέρα των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Από τα... δικά μου χωράφια ξεχώρισα 6 επιλογές και σας παραθέτω τις σκέψεις μου:

Μία επιλογή μου άρεσε από το Βέλγιο και αυτή είναι ο καλοπληρωμένος άσος της Γκενκ (2,50) που έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη και απέναντι στην Μπέβερεν και απέναντι στην Οστάνδη στα 2 τελευταία της παιχνίδια. Ο νέος κόουτς Θόρουπ έχει αρχίσει να βάζει την σφραγίδα του στην ομάδα, την ώρα που η Σαρλερουά έρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι αυτή η διακοπή θα επηρεάσει κατά πολύ το ρυθμό που είχε σαν ομάδα. Σύμμαχος μας και η καλή παράδοση (5-1-1 στα 7 τελευταία).

Πιο δίπλα στην Ολλανδία κράτησα δύο επιλογές που έχουν να κάνουν με τα γκολ. Πρώτα το combo G/G & over (2,05) στο Τίλμπουργκ ανάμεσα σε Βίλεμ και Τβέντε, κάτι που ευνοείται και από την παράδοση (1-3, 2-6, 2-2, 2-3, 0-0 και 3-1 τα 6 τελευταία μεταξύ τους σε αυτό το γήπεδο), αλλά και από την εικόνα και τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων.

Δεύτερη επιλογή το over 1,5 στο ημίχρονο (1,80) στο Άγιαξ – Χέρενφεν που επιβεβαιώνεται για 6 σερί σεζόν στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ οι δύο ομάδες παράλληλα χαρίζουν μεγάλα σκορ στα παιχνίδια τους. Ο Άγιαξ ψάχνει ένα ξέσπασμα από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ τα πρώτα παιχνίδια της Χέρενφεν είναι κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα μέχρι σήμερα.

Τρεις επιλογές κράτησα από την Πορτογαλία, δύο από τη μεγάλη και μια από την μικρότερη κατηγορία. Βασική επιλογή το G/G (1,85) στο Μπράγκα – Νασιονάλ Μαδέιρα, με τους γηπεδούχους να είναι άκρως επιθετικοί και να αφήνουν κενά στα μετόπισθεν (δέχθηκαν γκολ από Πόρτο, Σάντα Κλάρα, ενώ η Τοντέλα στο μεταξύ τους παιχνίδι έχασε πέναλτι) και τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στις 5 από τις 6 τελευταίες επισκέψεις τους σε αυτό το γήπεδο και να διαθέτουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά.

Δεύτερη επιλογή ο άσος της Μπελενένσες (2,40) που έχει... σημαδέψει το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού ακολουθεί δύσκολο εκτός με την Μπενφίκα και βρίσκει απέναντι της μια Μορεϊρένσε που έχασε τον πρώτο της σκόρερ Αμπρέου (σκόραρε τα 2 από τα 3 συνολικά γκολ της ομάδας του ως τώρα), αφού ο τελευταίος πουλήθηκε σε ομάδα της Αραβίας.

Τέλος, από την Β΄Πορτογαλίας μου αρέσει το over (1,85) ανάμεσα σε Κάζα Πία και Πόρτο Β΄, με τους γηπεδούχους να μετρούν 4/6 φέτος και αντίστοιχα τους φιλοξενούμενους 4/5 over. Πέρυσι στο ίδιο γήπεδο είχαμε σκορ 1-3.

Οι επιλογές μου:

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ

ΓΚΕΝΚ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ 1 (2,50)

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ G/G (1,80)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ- ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ 1 (2,40)

ΚΑΖΑ ΠΙΑ – ΠΟΡΤΟ Β΄ OVER (1,85)

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΒΙΛΕΜ – ΤΒΕΝΤΕ G/G & OVER (2,05)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.