Άρης: Αλλάζει πολιτική στα διαρκείας

Metrosport Team02 Ιουνίου 2023

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν από την ΠΑΕ Αρης οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αλλαγή πολιτικής με την ταυτόχρονη διόρθωση ενός λάθους ετών. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλάνο της ΠΑΕ Αρης είναι η έκδοση εναλλακτικών πακέτων διαρκείας αλλά τα βασικά θα περιλαμβάνουν τόσο τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Conference League όσο και του Κυπέλλου Ελλάδας, παράλληλα όμως θα δίνεται η ευκαιρία στους κατόχους αυτών να προχωρήσουν σε ανανεώσεις θέσεων στην περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει θέση και στα Playoffs του επόμενου Πρωταθλήματος. Η αλλαγή πολιτικής κρίνεται σωστή καθώς στο πρόσφατο παρελθόν οι «κίτρινοι» δεν συμπεριέλαβαν στο πακέτο των εισιτηρίων τόσο τους ευρωπαϊκούς αγώνες όσο και αυτούς του Κυπέλλου.

Και μένει να γίνουν γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων δίχως επί του παρόντος να υπάρχει feedback για τις προθέσεις της ομάδας. Το βέβαιο είναι ότι η ΠΑΕ Αρης στηρίζει πολλά στα έσοδα που θα εξασφαλίσει μέσα από τη διάθεση των καρτών διαρκείας καθώς αποτελεί τον ασφαλέστερο τρόπο για την εξασφάλιση ρευστότητας σε μια περίοδο κατά την οποία δεν υπάρχουν άλλα έσοδα. 

Πέρυσι, ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που διατέθηκε ήταν συντριπτικά μικρότερος σε σχέση με τις προσδοκίες των φιλάθλων και γενικώς διαπιστώθηκε χαμηλότερη προσέλευση κόσμου στους αγώνες της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.