Άλλαξε στο β΄ημίχρονο και κέρδισε ο Ολυμπιακός

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2020

Δυσκολεύτηκε αλλά εν τέλει έκαμψε την αντίσταση του σκληροτράχηλου Παναιτωλικού ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Νωθρό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολευόταν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Κνετ. Στο 14ο λεπτό ο Παναιτωλικός έχασε εξαιρετική ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα όταν ο Ματσόλα πέρασε τον Σεμέδο, έδωσε στο Μάζουρεκ, έκανε το πλασέ από κοντά και ο Σα με φοβερή απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ. Οι Πειραιώτες άρχισαν να πιέζουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εχασαν ευκαιρίες με Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα όταν ο Βαλμπουενά πέρασε στον Ραντζέλοβιτς, εκείνος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ελ Αραμπί πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 55΄έχασαν νέα ευκαιρία όταν ο Μαροκινός επιθετικός έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι μετά από κεφαλιά πάσα του Εμβιλά. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και είχαν απίστευτη ευκαιρία στο 73’ όταν ο Μεντόσα εκτέλεσε το κόρνερ αλλά ο Μάζουρεκ δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας. Οι αλλαγές έδωσαν ρυθμό στο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να δημιουργήσει και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν στο γκολ. Στο 86’ ο Χασάν έκλεψε την μπάλα από το Μεντίνα, έφυγε μόνος του στην επίθεση και την κατάλληλη στιγμή έσπασε στον Καφού που πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας κάνοντας το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Σισέ, Μπρούνο, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (77΄Ραφίνια), Μασούρας (65΄Μπουχαλάκης), Κάιπερς (46’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (70΄Χασάν).

Παναιτωλικός: Κνετ, Τζανακάκης, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος (78΄Ταχάρ), Βάντερσον (65΄Μεντίνα), Τσιγγάρας (65’ Αριγίπι), Ντάλσιο, Μάζουρεκ, Ντίας (72΄Μεντόσα), Ματσόλα (78΄Βέργος).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.