Γκιτσιούδης: «Άλλαξε η άμυνα, έπρεπε να μείνει όρθιος ο Κοτάρσκι στο πρώτο γκολ»

Metrosport Team22 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Γκιτσιούδης και κλήθηκε να σχολιάσει την απόδοση της ομάδας στην Βουλγαρία και κυρίως το αρνητικό αποτέλεσμα.

-Υπάρχουν περιθώρια για να αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ και κυρίως για να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα;

«Ο Γιάννης Γκιτσιούδης τόνισε τα εξής: “Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Φάνηκε πως δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Δεν ξέρω εάν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Η ομάδα ήταν αποκαρδιωτική. Το θέμα είναι να μην χάσουμε την Ευρώπη. Ας μην αρχίσουμε τις κατηγορίες, ας πούμε ότι ήταν μία κακή παρένθεση. Να ειναι πιο καλή ομάδα στον αγώνα της Τούμπας και εκεί πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος, δεν πρέπει να αποκλειστούμε από την Ευρώπη. Επιπλέον θέλω να πω ότι πρέπει να φέρουν και ένα καλό όνομα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να έρθει ένας καλός παίκτης για να σηκώσει την ψυχολογία της ομάδας».

- Γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στην άμυνα; Τι έφταιξε αλήθεια;

«Η άμυνα άλλαξε σε σύγκριση με την περσινή σεζόν και πρέπει να προσαρμοστεί ο Κάργας με τον Ινγκασον. Να βρουν τα βήματά τους. Να συνεννοούνται καλύτερα. Θέλει δουλειά. Δεν μάρκαρε ο ένας, ήμασταν εκτεθειμένοι ειδικά στις κόντρα επιθέσεις. Θέλει αλλαγές και λίγο καιρό ακόμη. Όσο για τον τερματοφύλακα θα πω οτι ειναι καλός. Παίζει πολύ με τα πόδια. Στο πρώτο γκολ, έκανε την βεντάλια και ήταν σαν να έλεγε στον αντίπαλο, πέρασε την από πάνω μου. Επρεπε να μείνει όρθιος ο Κοτάρσκι. Ειναι και άπειρος. Ας μην πούμε μόνο τα αρνητικά. Να περάσουμε και στη συνέχεια θα ήμασταν πιο καυστικοί».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.