Άλλαξε επίπεδο το Λουξεμβούργο

Νίκος Κουλιανός10 Οκτωβρίου 2020

Τα παιχνίδια του Nations League, αλλά και οι μικρές κατηγορίες σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Νορβηγία «κλέβουν την παράσταση» στο κουπόνι του διημέρου. 

Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικά τα ματς που θα μας απασχολήσουν…

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΚΥΠΡΟΣ: Το Λουξεμβουργο έδειξε ανταγωνιστικό στα δύο πρώτο παιχνίδια, επιβεβαιώνοντας την άνοδο, που παρουσιάζει την τελευταία τριετία, καθώς έχει αλλάξει επίπεδο. 

Η Κύπρος παρότι άλλαξε προπονητή, έκανε δύο ήττες παίζονατς με πολλές αλλαγές και αλχημείες στην έδρα της με Μαυροβούνιο και Αζερμπαϊτζάν. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε και στο φιλικό από την Τσεχία κι έδειξε ότι διαθέτει ένα ταλαντούχο,αλλά ιδιαίτερα άπειρο σύνολο. Με ρίσκο σκέφτομαι την έδρα.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Το ματς θα γίνεις τη Μποντγκόριτσα και είναι ξεκάθαρο ότι το Μαυροβούνιο είναι το φαβορί. Ωστόσο ο άσος είναι για κλάματα. Πόσο μάλλον όταν ο Φαρούκ Χατζιμπέκιτς έχει τις σημαντικές απουσίες των Τομάσεβιτς, Βέσοβιτς και Μουγκόσα. Προβάδισμα στο 2-3 γκολ, που εμφανίζεται και στα περισσότερα παιχνίδια των φιλοξενούμενων!

ΑΝΔΟΡΑ – ΜΑΛΤΑ: Σύγκρουση ανάμεσα σε δύο Εθνικές, που ανήκουν παραδοσιακά σε χαμηλά ποδοσφαιρικά στρώματα.Η αλήθεια είναι ότι η Ανδόρα τα τελευταία χρόνια έχει σταματήσει να είναι ο σάκος του μπόξ και κάνει αξιοπρεπείς ήττες. Περιμένω σφιχτό ματς με τους Μαλτέζους που ενδεχομένως να κριθεί στο γκολ. Με ρίσκο κρατάμε το 0-1 γκολ!

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ: Το παιχνίδι θα γίνει στη Μαδρίτη, αλλά όχι στο Μπερναμπλεου, αλλά το μικρό «Αλφρέδο Ντι Στέφανο». Η Ισπανία υπό τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε παίζε καλά και προέρχεται από μια επίσημη 4άρα επί της Ουκρανίας και την λευκή ισοπαλία μεσοβδόμαδα με την Πορτογαλία. 

Η Ελβετία είναι πάντα μια Εθνική, όπου αν την υποτιμήσεις είναι σε θέση να σε τιμωρήσει. Θεωρώ ότι η αναμέτρης θα χει σκορ και θέαμα ξεκινάμε με το απλό over και προχωράμε…

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η Ουκρανία θα ψάξει να βγάλει αντίδραση μετά την 7άρα στο φιλικό με την Γαλλίαμμεσοβδόμαδα. Ωστόσο στον αντίποδα η Γερμανία θα ψάξει την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Είναι ξεκάθαρο ότι νέα γκέλα για την ομάδα του Λεβ, θα βάλει σε κίνδυνο τα «πάντσερ»!Θεωρώ ότι αυτή την φορά δεν θα σκοντάψει ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει πάνω από 2 γκολ!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.