Αλλαγμένος ο Άρης στο Αγρίνιο

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2020

Με το μυαλό στους τρεις βαθμούς αγωνίζεται σήμερα στο Αγρίνιο ο Άρης κόντρα στον Παναιτωλικό (17:15, Metropolis 95.5) θέλοντας να χτίσει πάνω στη δύσκολη επικράτηση επί της Ξάνθης,με την προοπτική της εδραίωσης στην πρώτη πεντάδα της Super League 1.

Τα προβλήματα βέβαια για τον Μίκαελ Ένινγκ δεν λείπουν ούτε από τη σημερινή αποστολή. Πλην του Ιντέγε, εκτός έμεινε την τελευταία στιγμή ο Ματίγια, με την απουσία του Ισπανού να δημιουργεί πρόβλημα κυρίως σε ό,τι αφορά το κομμάτι της προώθησης του παιχνιδιού, αφού ούτε ο Σάσα, ούτε ο Μπα έχουν τα χαρακτηριστικά του.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πώς θα λειτουργήσει η ομάδα δίχως τον τιμωρημένο Ρόουζ στη σύνθεσή της καθώς είναι το πρώτο 90άλεπτο, μετά από 39 σερί (!), στο οποίο θα λείπει ο Γάλλος αμυντικός. Πιθανότερος αντικαταστάτης του στο δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος έχει το προβάδισμα έναντι του Σούντγκρεν κυρίως λόγω της χρησιμοποίησής του στα τελευταία ματς.Κατά τ’ άλλα, δύσκολα θα προκύψει αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα.

Τα γάντια του βασικού θα πάρει ο Κουέστα, έχοντας αριστερά του τον Κόρχουτ και στο κέντρο της άμυνας τον Βέλεθ με τον Δεληζήση. Στην κορυφή θα βρεθεί ο Λάρσον, με τον Ντουρμισάι να χρησιμοποιείται στη ροή του αγώνα. Πίσω από τον Σουηδό θα είναι ο Γκάμα, δεξιά ο Φετφατζίδης και αριστερά ο Ντιγκινί, με τον τελευταίο να προτιμάται αντί του Μαντσίνι, ο οποίος μεσοβδόμαδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και φάνηκε με το που έγινε αλλαγή πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα ο Γάλλος επιθετικός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.