Αλλαγμένη η ΑΕΚ, με Τερζή ο Άρης

Χάρης Δημαράς19 Σεπτεμβρίου 2020

Δεύτερη αγωνιστική της Super League 1 με τα δύο παιχνίδια να έχουν διεξαχθεί τη χθεσινή βραδιά, οπότε επί της ουσίας μιλάμε για τρεις μόλις αγώνες, με δεδομένο ότι οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ έχουν αναβληθεί.

Αρα, τρία παιχνίδια έχουμε στο μικροσκόπιο, με το πρώτο εξ αυτών να πραγματοποιείται απόψε στο Αγρίνιο, μεταξύ του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ.

Η Ενωση θα έχει νέα πρόσωπα στην αποστολή σε σύγκριση με τον τελικό Κυπέλλου, στον οποίο ως γνωστόν δεν επιτρεπόταν η συμμετοχή των νεοαποκτηθέντων. Αντίθετα, σήμερα οι Ινσούα, Χνιντ και Ανσαριφάρντ είναι κανονικά στην αποστολή και πιθανώς και στο βασικό σχήμα. Εκτός οι Κρίστισιτς και Λάτσι, αλλά και οι Γαλανόπουλος, Ιατρούδης. Διαθέσιμος και ο νεοαποκτηθείς Λιβάι Γκαρσία, που ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής. Η ΑΕΚ παίζει μεσοβδόμαδα με την Σεντ Γκάλεν και σίγουρα θα έχει το μυαλό της και στο ευρωπαϊκό της ματς. Οι Αγρινιώτες στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ έδειξαν πολύ θετικό πρόσωπο μοιράζοντας υποσχέσεις. Ο Μάκης Χάβος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και χθες υποδέχθηκε τον νεοαποκτηθέντα Αρθούρα. Περιμένω μια καλύτερη ΑΕΚ σε σχέση με αυτή του περασμένου Σαββάτου, αλλά δε θα την εμπιστευτώ. Θα προτιμήσω το G/G, με βάση την καλή εικόνα του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα.

Στα παιχνίδια της Κυριακής και εκκινώντας από το Λαμία-ΟΦΗ πρέπει να σημειώσουμε ότι οι Κρητικοί προέρχονται από την ήττα αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Λεμεσού, κάτι που σημαίνει πως δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία. Μάλιστα το αυριανό θα είναι πιθανότητα και το τελευταίο ματς για τον Φιγκεϊρέντο, που πωλείταο στην Αλ Βασλ! Οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν και πλήγμα με τον Βαζ, ενώ εκτός είναι οι Τσιλιανίδης, Σόουζα. Οι Λαμιώτες δεν έχουν προβλήματα. Ενα ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε, αλλά θα ρίσκαρα στον άσο.

Τελευταίο το παιχνίδι του Άρη στο Βόλο, χωρίς τον Μίχαελ Ένινγκ πλέον στο τιμόνι, αλλά υπηρεσιακό τον Τόλη Τερζή. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα με τους Θεσσαλούς ειδικά να εντυπωσιάζουν με το διπλό στο Περιστέρι. Σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες και θεωρώ το ισόπαλο ένα πολύ πιθανό αποτέλεσμα και μάλιστα με G/G (1-1). Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) σε πρόσφατο φιλικό στο «Βικελίδης».

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΔΥΑΔΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ G/G

ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ G/G

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

ΛΑΜΙΑ – ΟΦΗ Χ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ 1-2

ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ 1-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.