All time classic τελικός που τον περιμέναμε... χρόνια, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης08 Ιουλίου 2021

 Η Αγγλία είναι στον τελικό. Ναι, είναι αλήθεια. Μετά το στοιχειωμένο 1966, βρέθηκε επιτέλους η ποδοσφαιρική γενιά που είχε την ποιότητα και τον χαρακτήρα να φτάσει τα «τρία λιοντάρια» μέχρι την πηγή. Τώρα, όμως, αρχίζουν τα δύσκολα. Γιατί απέναντί της είναι η Ιταλία...

 Η Αγγλία, πριν το... τραβηγμένο πέναλτι που έκρινε τον ημιτελικό με τη Δανία, πρόσφερε σε όλα τα παιχνίδια της όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα, με παίκτες κλάσης και τακτικά άριστα εκπαιδευμένους και έναν προπονητή που δεν είχε το μεγάλο όνομα αλλά τον χαρακτήρα να μην λυγίσει στην πίεση που παραδοσιακά ασκούσαν τα ΜΜΕ της χώρας.

· Stoiximan Lucky Rounds: Τροχός εκπλήξεων με σούπερ έπαθλα σε Στοίχημα ή Casino, κάθε μέρα, εντελώς δωρεάν*!

 Πλέον στον τελικό έχει μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση του τροπαίου με 1.85 έναντι 1.98 της Ιταλίας ενώ η νίκη της Αγγλίας στην κανονική διάρκεια δίνει 2.67 (και 2.92 της Ιταλίας).

 Και επειδή σε έναν τόσο μεγάλο αγώνα οι συμμετέχοντες δεν πάνε να... διασκεδάσουν παρά μόνο να κερδίσουν, οι προβλέψεις είναι πάντα συντηρητικές. Πιθανό το G/G στο 2.05, πρώτη επιλογή μας για τελικό σκορ είναι το 1-1 στο 6.10 και για anytime σκόρερ θα επιμείνουμε στον Κέιν που μας δικαιώνει στους νοκ άουτ αγώνες.

!Ιταλία-Αγγλία: Βρες το σκορ και τον πρώτο σκόρερ το τελικού και κέρδισε έως 20.000 εντελώς δωρεάν* στο Stoiximan Master!

Mάλιστα οι μέρες μέχρι την Κυριακή είναι... πολλές και για τους ποδοσφαιρόφιλους θα περνάνε αργά, θα ετοιμάσουμε αρκετές ακόμα στήλες με αναλύσεις για τον τελικό και παρουσίαση των πολλών επιλογών σε ειδικά στοιχήματα που υπάρχουν στη Stoiximan.

 21+ 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA 

 | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

 *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.