Αλκαράθ: «Δεν θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ, σταθερή ομάδα η Γρανάδα»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2020

Ο Λούκας Αλκαράθ, πρώην προπονητής του Άρη και της Γρανάδας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την κόντρα του ΠΑΟΚ με την ισπανική ομάδα και όχι μόνο. «Εζησα στην Γρανάδα σημαντικές στιγμές, αλλά έχω ωραίες αναμνήσεις και από την Θεσσαλονίκη και τον Άρη» είπε αρχικά και συνέχισε: «Πριν από λίγες μέρες αποχώρησα από την Αλμπαθέτε, κάναμε καλή χρόνια αλλά αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας».  

Μίλησε, ακόμη, για:  

Την Γρανάδα: «Έχω συνεργαστεί τρεις φορές με την Γρανάδα. Τώρα είμαι σχολιαστής των αγώνων της. Είναι σταθερή ομάδα και έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και τρία χρόνια. Έχει καθαρό πρότζεκτ για όσους το παρακολουθούν. Είναι η πιο δυνατή του ομίλου. Όμως ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη, δεν θα είναι εύκολο ούτε για την Γρανάδα, ούτε για τον ΠΑΟΚ».  

Τα χαρακτηριστικά της ισπανικής ομάδας: «Είναι μία ομάδα που είναι επιθετική. Πιέζει τον αντίπαλο από την πρώτη γραμμή για να πάρει την μπάλα. Έχει δύο κεντρικούς μέσους που παίζουν box to box, μπαίνουν στην αντίπαλη περιοχή και είναι επικίνδυνοι. Είναι ολοκληρωμένο και πολύ δυνατό σύνολο. Ποδοσφαιριστές όπως ο Μίγια, Σοάρες και ο Μακίς είναι επικίνδυνοι. Στη μεσαία γραμμή είναι πολύ ισχυρή».  

Τον ΠΑΟΚ: «Τον έχω δει και με την Ομόνοια και σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Παίζει με 3-4-3, είναι επιθετική ομάδα και έχει, επίσης, δυνατά χαρακτηριστικά. Προσπαθεί να δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο».  

Τον Ίνγκασον: «Γνωρίζω τον Ίνγκασον γιατί τον είχα παίκτη στην Γρανάδα την σεζόν 2016-17. Είναι πολύ καλός αμυντικός, πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Μετά πήγε στο Βέλγιο και στην Ρωσία. Επίσης, ο Γιαννούλης βγαίνει επικίνδυνα από την πλευρά του, γνωρίζω και τον Τζόλη. Είναι πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ».  

Τον Άρη: «Έχει πολύ καλές αναμνήσεις, αλλά ήθελα τότε να γυρίσω πίσω στην Γρανάδα. Ήταν η προοπτική ενός μεγαλύτερους πρωταθλήματος, ενώ υπήρχαν και οικονομικά προβλήματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.