Μία από τις πιο διάσημες και εντυπωσιακές ποδοσφαιρίστριες στον κόσμο είναι η Αλίσα Λέμαν από την Ελβετία.
Η πρώην αθλήτρια της Γιουβέντους και νυν της Κόμο ξεκίνησε μια συνεργασία με την πλατφόρμα συνδρομής Fanvue πριν από μερικές ημέρες. Η Λέμαν αποφάσισε να αναδημιουργήσει τη διάσημη διαφήμιση του θρύλου της Βραζιλίας Ροναλντίνιο με τη Nike για να σηματοδοτήσει τη νέα συνεργασία.
Αλλά η προσπάθειά της δεν πήγε και πολύ καλά, αφού η προσπάθειά της κατέληξε με την μπάλα να... στοχεύει τον εικονολήπτη που τη βοηθούσε με το βίντεο.
Η Λέμαν αρχικά εντυπωσίασε με την προσπάθειά της κάνοντας ζογκλερικά με την μπάλα αρκετές φορές.
Στη συνέχεια, έκανε ένα σουτ προς την εστία, αλλά δεν έστειλε την μπάλα αρκετά ψηλά και αυτή κατέληξε στον άτυχο καμεραμάν.
Δείτε το βίντεο:
@fanvue @alishalehmann7 hits the camera man on set! 📷 At least he got a hug... 📷 #AlishaLehmann ♬ original sound - fanvue
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube