Αλιάγα: «Όλοι στη Μαρσέιγ είναι... on fire» - Η πιθανή ενδεκάδα

Metrosport Team14 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μισέλ Αλιάγα.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μαρσέιγ για τη φάση των «8» του Conference League, μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στη Γαλλική ομάδα και τις σκέψεις του τεχνικού επιτελείου για την αρχική ενδεκάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την προετοιμασία των Γάλλων: «Στη Μαρσέιγ είναι όλοι...on fire, την περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι που είναι 50-50, ο ΠΑΟΚ είχε μια εβδομάδα μπροστά του για την προετοιμασία του παιχνιδιού, ενώ η Μαρσέιγ έχει κομβικές απουσίες από το παιχνίδι της και έχει ένα μείγμα νεαρών και επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, καθώς υπάρχουν 6 νεαροί παίκτες που δεν έχουν παίξει ξανά στην 1η ομάδα».

Για τους ανθρώπους της ομάδας που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη: «Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, είναι στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ , αλλά όχι ο ιδιοκτήτης της ομάδας».

Για την ενδεκάδα που αναμένεται να επιλέξει το τεχνικό τιμ: «Μανταντά, Λιρολά, Τσαλέτα - Τσαρ, Σαλιμπά, Λουάν Πέρες, Γκεντουζί, Γκεγιέ, Ρονζιέ, Ουντέρ, Παγιέτ, Αμίτ»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.