Άλι Άντεμ: «Κοιτάμε ψηλά, αυτό συζητάμε στα αποδυτήρια!»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2020

Ο Άλι Αντέμ, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, μίλησε για την μέχρι τώρα εντύπωση που έχει από τον Άρη αλλά τόνισε πως ανυπομονεί για το ντεμπούτο του με την φανέλα των κιτρινόμαυρων. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Άκη Μάντζιο καθώς και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την παρουσία του στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, νιώθω πολύ καλά στον Άρη. Περιμένω το ντεμπούτο μου. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης. Υπάρχει ανταγωνισμός. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα και μπορώ να μάθω από εκείνους».

Για τη θέση του: «Μπορώ να παίξω στο κέντρο είτε ως αμυντικός χαφ είτε ως επιθετικός, απλά θέλω να παίζω».

Για τον στόχο του Άρη και τον κόουτς: «Θέλουμε να κοιτάμε ψηλά και στα αποδυτήρια μιλάμε για να γίνουμε πρωταθλητές. Θέλουμε να παίζουμε καλά σε όλα τα παιχνίδια, να κερδίζουμε και πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο προπονητής περιμένει από μένα να βελτιώνομαι, να παίζω καλά και γρήγορα, να δουλεύω και να προσαρμόζομαι».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι δύσκολο, όμως είμαστε καλή ομάδα και πιστεύω πως θα επιστρέψουμε στις επίσημες υποχρεώσεις με τους τρεις βαθμούς»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.