Αλεξούλης: «Η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ, έγινε για το καλύτερο»

Metrosport Team18 Ιουνίου 2021

Ο Γιάννης Αλεξούλης, βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τη συμμετοχή του στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας και όχι μόνο. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι βετεράνοι ΠΑΟΚ, ΑΕΛ και άλλων ομάδων της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τουρνουά που διοργανώνεται και θα συμμετάσχει:

«Είναι μια εξαίρετη πράξη. Όλοι οι παλαίμαχοι σε τέτοιες διοργανώσεις πρωτοστατούν, όπως και του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ. Είναι μια προσπάθεια για ηθική και οικονομική συμπαράσταση.

Να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους αυτούς και τη στήριξή μας στις δυσκολίες που περνούν. Είναι ένα μικρό τουρνουά ουσιαστικά. Είναι η παρουσία μας περισσότερο, όπως όμως και να μαζέψουμε χρήματα, όσο περισσότερα μπορούμε.

Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος πρωτοστατεί στην κίνηση αυτή, έχει αναλάβει όλη τη διοργάνωση των αγώνων, έχει μιλήσει με τον Δήμο Λάρισας και με ανθρώπους απ’ όλη την περιοχή και πρέπει να δείξουμε ότι καλύτερο.

Το τουρνουά περιλαμβάνει ομάδες απ’ όλη την περιοχή με τη Λάρισα και τον ΠΑΟΚ. Στην κεντρική πλατεία Λάρισας διατίθενται ήδη οικονομικά κουπόνια ενίσχυσης για να συμπαρασταθεί ο καθένας σ’ αυτούς τους ανθρώπους».

Για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ και την αλλαγή προπονητή:

«Οι κινήσεις αυτές γίνονται πάντα για το καλύτερο. Οι προπονητές είναι αναλώσιμοι. Ο Λουτσέσκου έφυγε σαν επιτυχημένος προπονητής, στο καλύτερο timing και σε σύγκριση με τον Γκαρσία, το είχε αυτό το κομμάτι.

Είναι κάποια πράγματα που είναι ηθικά και ίσως εκεί αδικείται ο Γκαρσία. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν υπάρχει ηθική. Υπάρχουν μεγάλες δόξες που παραμελήσει ο ΠΑΟΚ, η Λάρισα και άλλες ομάδες, κάτι που όμως γίνεται για τις καλύτερες προϋποθέσεις των ομάδων. Η ικανότητα και η γνώση είναι κάτι σχετικό. Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει ή όχι».

Για το αν θέλει πολλές μεταγραφές ο ΠΑΟΚ για να κοντράρει τον Ολυμπιακό:

«Έχουν ξεφύγει αυτές οι δύο ομάδες από τις υπόλοιπες. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ και πρέπει να αντέχουν την πίεση πρωταθλητισμού σε όλα τα επίπεδα, αλλά και στα εύκολα παιχνίδια, εκεί που είναι κομμάτι στο οποίο έχασε ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.